A 8. hétben vagyunk, orvos is megnézett, minden rendben van! Szeretnék tapasztalatokat! Kinek milyen volt ez az időszak, mi fájdogált vagy mi nem, stb.!?
Szia.
Én már "szerencsére" túl vagyok rajta, én sajna sokat hánytam, egész nap émelyegtem.Fájni nem fájt semmim.
Minden jót.
8. heten folytonos hanyinger volt, meg gyomoreges neha, ideges is voltam es ingadozott a lelkiallapotom, es allando nyomasfelet ereztem ahol az embrio volt
22 hetes km
Sziasztok, én jövő héten leszek 8. hetes, és már két napja ég a gyomrom, és hányinger kerülget... gondolom most jön a rosszullétek ideje. Eddig szerencsére elkerültek ezek. A cicim már nem olyan érzékenyek mint 5-6 hetesen.
Boldog babavárást!
7+5 hetes km
Szia!
Először is gratulálok és egészséges babavárást kívánok!
Én most 18 hetes vagyok. A 8 hétben a hányáson és hányingeren kívül nem volt különösebben nagyobb problémám. Viszont voltak illatok, amiket abszolút nem bírtam, főleg a kávé, egyébként attól most is felfordul a gyomrom. 17 hetesen elvégezték nálam az amniocentézist a korom miatt, na azóta viszont sokszor keményedik a hasam, amire Magne -b6-ot szedek, hol jobb hol nem. Hétfőn megyek dokihoz, mert nem kielégítő a javulás. Görcseim nincsenek és a baba mozog, bízom benne, hogy nem lehet nagy probléma. Minden jót kívánok neked és vigyázz magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!