Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 8. hétben vagyunk, orvos is...

A 8. hétben vagyunk, orvos is megnézett, minden rendben van! Szeretnék tapasztalatokat! Kinek milyen volt ez az időszak, mi fájdogált vagy mi nem, stb.!?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én már "szerencsére" túl vagyok rajta, én sajna sokat hánytam, egész nap émelyegtem.Fájni nem fájt semmim.

Minden jót.

2009. júl. 24. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

8. heten folytonos hanyinger volt, meg gyomoreges neha, ideges is voltam es ingadozott a lelkiallapotom, es allando nyomasfelet ereztem ahol az embrio volt

22 hetes km

2009. júl. 24. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, én jövő héten leszek 8. hetes, és már két napja ég a gyomrom, és hányinger kerülget... gondolom most jön a rosszullétek ideje. Eddig szerencsére elkerültek ezek. A cicim már nem olyan érzékenyek mint 5-6 hetesen.

Boldog babavárást!

7+5 hetes km

2009. júl. 25. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is gratulálok és egészséges babavárást kívánok!

Én most 18 hetes vagyok. A 8 hétben a hányáson és hányingeren kívül nem volt különösebben nagyobb problémám. Viszont voltak illatok, amiket abszolút nem bírtam, főleg a kávé, egyébként attól most is felfordul a gyomrom. 17 hetesen elvégezték nálam az amniocentézist a korom miatt, na azóta viszont sokszor keményedik a hasam, amire Magne -b6-ot szedek, hol jobb hol nem. Hétfőn megyek dokihoz, mert nem kielégítő a javulás. Görcseim nincsenek és a baba mozog, bízom benne, hogy nem lehet nagy probléma. Minden jót kívánok neked és vigyázz magatokra.

2009. júl. 25. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!