Ma nehéz menetes wc-s után a fenekem olyan mintha kifordult volna és holyagos lenne, ez az aranyér?
Nekem volt már aranyerem igaz nem most a terhesség alatt, de olyasmi tünetekkel amit leírtál. Kentem én is folyamatosan de szerencsére vérzés nem volt, fájni sem fájt így dokit sem kellett igénybe vennem.
De terhesség alatt azért jobban aggódik az ember ezért ha nem javulna szerintem mutasd meg a dokidnak, főleg ha ülni sem bírsz. Egyél minnél lazább kajákat nekem ez vált be.
21 hetes kismama
Nekem már kétszer volt baba alatt.Az a nagy és fájós fajta,amitől ülni is alig tudsz.Bő két centisek voltak,és még mindig kint vannak,de legalább nem fájnak.
Amíg nem kezdett el vérezni,addig Hemoriddal kenegettem.A benne lévő mentol iszonyú jó a fájdalmak ellen.Aztán mikor elkezdett vérezni,akkor jött a körömvirág,ami nyugtatja.Állítólag orbáncfű olaj is jó ellene.Meg ami nagyon jó volt az a kamillás ülőfürdő.(Mellesleg a hajammal is csodát művelt,és ellazított,és jót tett a fájó derekamnak.Egy kád meleg víz,bele egy lábos leszürt kamilla tea,majd fél órás-órás pocskolás.)
Amúgy én a kijövés előtti napon már éreztem,hogy ki fog jönni.Kellemetlen volt.
A hólyag nem illik a képbe, szerintem szólj orvosnak róla, minden más stimmel az aranyérre! Kamilla, bepanten krém és ne ülj sokat most!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!