Lehet az orrvérzés korai tünet? Kinek mikor volt orrvérzése?
Pontosan nem emlékszem, de valamikor az elején volt, 12-13. hét környékén talán...
üdv: 37 hetes km
Szia! Nekem 5 hetes kortól 16 hetes korig,minden reggel szivárgott az orrom vére,aztán elmult,majd most 34+5 hetes vagyok és 3 napja megint!
Szorítok! :)
Szia!
Ha jól emlékszem, nekem éppen hogy csak, nagyon halványan!!!! mutatta ki a teszt a terhességet, amikor eleredt az orrom vére, azóta kétszer háromszor tapasztaltam olyan intenzív orrvérzést, utoljára 2 napja.
Üdv, 26+5 hetes kismami.
Szia!
Nekem az első három hónapban mindennapos volt az orrvérzés. Sokszor arra ébredtem, hogy dől az orromból a vér. Aztán egyik napról a másikra elmúlt.
Most vagyok 38 hetes, és két napja újra kezdődött, de csak szivárog, nem olyan erős, mint az elején.
Szia!
Nekem az elejétől fogva vérzik az orrom kis megszakításokkal. Csak reménykedem, hogy hamarosan elmúlik.
19 hetes km
nekem az előző terhességemnél vérzett egyszer, de akkor már nem élt a baba, csak még nem tudtam róla. Most valamelyik nap megint szivárgott egy cseppet, mert erősen kifújtam az orromat, de már babonás vagyok az előző eset miatt, szóval nem szeretném, ha elindulna.
11 hetes pocis
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nekem még sose vérzett az orrom ezelőtt, viszont tegnap minden orrfújásnál véres volt a zsepi, éjjel pedig arra ébredtem,hogy vérzik. Csütörtökre nem várom, ezért voltam kíváncsi, hogy lehet-e tünet, nem korai még ez?
hátha beleolvasol...
korai volt? vagy babát jelzett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!