Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen gyakori a missed...

Miért ilyen gyakori a missed ab? Nekem is volt, és itt olvasom, hogy milyen sokaknak még.

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"11:45"-ös vagyok. Köszönöm a jókívánságot! Remélem úgy lesz!
2009. júl. 13. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:

szintén 11.45-nek

nekem azért volt rendes kezelésem. A missed ab után hormonkezeléssel 26 napra hozta meg a doki a menzimet. Utána 3 hónapig fogigátlót kellett szedjek, amikor azt elhagytam, akkor szedtem két hónapig folsavat. A ciklus hossza azóta is 25-26 nap volt, mint előtte. Az első éles hónapban egyetlen aktusból jött össze az újabb baba. Ha már egyszer sikerült, és nem volt eddig sem bajod a ciklusoddal, akkor a következő sem várat sokáig magára.

a 11 hetes pocis

2009. júl. 13. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
11:45-ös válaszoló.Én Elevitet szedtem utánna és Folsavat.Amint teherbe estem rohantam az orvoshoz és kaptam Duphastont.Sikerülni fog!
2009. júl. 13. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyosak vagytok:) Örülök a bíztatásnak! Remélem hamarosan én is újra babát várhatok!

És köszönöm a kérdezőnek is:) Nélküled most nem kaptam volna ilyen jótanácsokat!

2009. júl. 13. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!