Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket is a frász kerülget...

Titeket is a frász kerülget az ilyen napokon, amikor alig mozog a babátok?

Figyelt kérdés

Tudom én,hogy vannak aktívabb és passzívabb napjaik,de egyszerűen idegbajt tudok kapni,amikor a megszokott időkben nem érzem mozogni,vagy alig hogy.. Csak én vagyok ennyire parás,vagy más is megőszül az ilyen napokon?

30 hkm

2012. júl. 13. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugi én is ilyen vagyok,ma még meg sem moccant.Ráadásul tegnap a védőnőm azt mondta,hogy mostantól figyeljem minden evés utáni 1 órába,és ha nincs 10 mozgás akkor nézessem meg.Nah hát a reggelin túl vagyunk,de ő még alszik(remélem).De éjjel mocorgott szerencsére.

31hkm

2012. júl. 13. 10:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is mocorgott éjjel, meg hajnalban is, mégis aggódom :( 10 mozgás reggeli után?? Ilyenről még nem is hallottam.. Most is megmozdult,de nem olyan intenzív,mint szokott.. Azt mondod ne aggódjak? Hát próbálok nyugis maradni :( mikor mondta ezt neked a védőnő amúgy? Vagy mégis hogy van ez?
2012. júl. 13. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs,látom már,hogy tegnap.. Nem parázok :) most is jelt adott,csak nem olyan erősen,ahogy szokott és ettől vagyok k.o.
2012. júl. 13. 10:15
 4/10 nittababy ***** válasza:
én úgy igazán nem is éreztem mert vastag volt a hasfalam nagyon ritka volt ha éreztem!!nagyon aggódtam akkor fogtuk magunkat és mentem a védőnőhöz hogy nézze meg a szívhangot akkor megnyugodtam!!
2012. júl. 13. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is mintha apró mozgásokat éreznék,de én nem aggódom,délután élénkebb mindig.Meg hát front is van.Amúgy én is meglepődtem ,mikor mondta a védőnő tegnap ezt a dolgot.Hogy étkezések után(főleg ebéd)dőljek le egy órára,és figyeljem a mozgásokat.Kb 10nek kell állítólag lennie.Hát ma van időm,kipróbálom,de azt hiszem nem fogom magam idegesíteni minden kaja után...

1.

2012. júl. 13. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Bár én még csak 23 hetes vagyok,de ebben a hülye időben Lorácska sokkal mozgékonyabb mint a melegben...:)

Egész nap bukfencezik,rugdos,boxol...:)

23hkm

2012. júl. 13. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont úgy érzek ahogy te! Én akkor érzeném jól magam, ha egész nap mozogna. Persze tudom, hogy ez nem lehetséges, nekik is kell a pihi. :) Már akkor is parázok ha 2 órát nem érzem mozogni, de akkor megnyugtatom magam. És valóban, akkor is aggódom ha a megszokott helyen, időben nem mozog. Nekünk van egy fotelunk, ha beleülök azonnal elkezd mocorogni, de amikor ez sem segít, akkor jön rám a frász.

Azt mondják a 3. trimeszterben kevesebbet mozog a baba, kevesebb helye van. Na, nekem teljesen ellentétesen csinált mindent. Nagyon nagyon lusta baba volt, volt hogy 1-1 napot egyáltalán nem mozgott. Akkor ügyeletre mentem, minden oké volt. Mióta nagyobb pocakom van és melegebb az idő, meg sem áll. :)

Szóval ne aggódj, minden oké van bent akkor is ha nem mozog! :)

Boldog Babavárást!

35 hkm

2012. júl. 13. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a nyugtatást!:) csak igen,hogy Te,úgy én is olyan helyzetbe teszem magam ilyenkor,amelyikben tudom,hogy mozogni fog. Általában ha az oldalamra fekszek,akkor. Milyen az a csodafotel?:) csak a Tiéd? Még azon is gondolkodtam,hogy esetleg befelé üt/rúg és azért kevésbé érzem. Jó,ma is éreztem már többször is,de csak éppen hogy.. Máskor meg nekem is pörög egész nap,meg se áll,akkor meg az a bajom,hogy mi van vele,miért nem nyugszik :D jó lenne már,ha kint lenne,akkor csak ránéznék a kiságyban szuszogó csöpp életre és megnyugodnék,de így..:)

boldog babavárást mindenkinek!

2012. júl. 13. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát a kisbabámnak biztos valami csoda fotel, mert ugye akkor mozog amikor én nyugodt állapotban vagyok és ezek szerint ő ott nagyon jól érzi magát. :)

Amúgy egy sima egyszerű fotel, az ágyhoz tartozott, garnitúrában vettük.

Neked hol tapad a lepény? Mert nekem mellső falon és mindig azzal nyugtattak a dokik is hogy azért nem érzem mert belülre rúg.

2012. júl. 13. 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is mellsőfali,a 21. héten éreztem először,de nekem is mondták,hogy ez így rendben van,mert ugyebár ilyen lepénnyel később érzik általában. Most délután rákezdett nagyon,de valamiért csak akkor nyomja,ha ráteszem a pocakra a kezem. jó pihenést Neked a varázsfotelban,nekem is volt egy ilyen kedvencem,de már nem nagyon tudok felhúzott lábakkal ülni,abban meg csak úgy lehet,összekuporodva.. Amúgy kisfiú vagy kislány lesz?:) csak kíváncsiságból.
2012. júl. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!