Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor nem takaríthatok?

Most akkor nem takaríthatok?

Figyelt kérdés
Én nem tudok mással takarítani, csak domestossal. Az fejti ki hatását. Fűút mellett lakom, cicákkal, egy idióta apával a kertben aki ha átjön nyilván betrappol úgy ahogy van. Szeretek fertőtleníteni, márcsak az állatok miatt is. Tényleg olyan nagy baj, ha azzal takarítok? Gumikesztyűre allergiás vagyok. 8 hetes vagyok
2012. júl. 12. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a Domestost, a szagától alapba rosszúl vagyok. Rég a Frosch-t használom, az általános tisztítója és a vízkőoldója nagyon szuper! (A mosogatószere nem jött be pl ) Nincs erős szaguk, bőrbarátak, és tényleg tisztítanak. Flóraseptet veszek, ha nem kapom ezt, Domestost csak vécébe használok.
2012. júl. 12. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Ami még eszembejutott, ha van a domestosnak klór nélküli, de fertőtlenítős változata is.
2012. júl. 12. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:

a gumikesztyűre tényleg allergiás vagy, vagy csak azért írtad, mert nem szereted? :)

Mert ha tényleg allergiás vagy, patikában vannak más anyagú kesztyűk. Én a helyedben takarítás közben az arcomra kötnék egy kendőt, vagy egy patikában kapható szájmaszkot, hogy ne lélegezzem be közvetlen azokat a gázokat.

De az is igaz, hogy nem valószínű, hogy bajod lesz a Domestostól. :)

2012. júl. 13. 00:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! :)

Igen, alergiás vagyok rá. A simában azonnal viszketek és pöttyös lesz a kezem. Dolgozom konyhán, ott van jó minőségű eldobhatós szuper kesztyű, múltkor muszáj volt abban még krumplit pucolni is, és másnapra kijött az allergiám. 5-6 éves voltam, mikor nyáron az ujjaim között viszkető hólyagok jelentek meg, amit ha elkapartam és kifolyt, még több jött ki. Hetekig sebes volt az ujjaim között. Elég fájdalmas és őrjítő játék.. Ez minden évben kínzott, aztán hopp, egyszercsak eltűnt. Viszont melegben gyűrűre is kijön, nemhogy a kesztyűre. :S Nyomi vagyok :D

2012. júl. 13. 06:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja, maszkom van, általában ha valami olyat csinálok aminek félek a szagától, hogy árt, felrakok van, hogy nem is egyet. :D meg porszívózáshoz is, mert utána -és közben- fél órát tüsszögök.. :D
2012. júl. 13. 06:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanúgy takarítok,mint mikor nem voltam babás,sőt talán most még jobban rajtam van a tisztaság mánia :) Mi költöztünk és még alakulóban van a lakás,így minden nap takarítok,fertőtlenítek. Én imádom a domestost és a flóraszeptet,de a Frosch termékeiből is sokat használok. Még az ecetes vízkőoldóját is. Arra mindig figyelek,hogy jól szellőzzön a helyiség amikor éppen ügyködök,és akkor nem töményen lélegzem be a tisztítószereket.

Boldog babavárást :)

28hkm

2012. júl. 13. 08:12
 17/17 anonim ***** válasza:

na én mostanában ecettel és szódabikarbónával subickolok

23 hetes vagyok, mással nem akarok, nem akarom belélegezni a vegyszert, múltkor is bedagadt a torkom tőle.

nem hittem ebben a takarítás változatban de bejött..

egy spriccolós flakonba tömény 20°% -os ecetet öntök szétspriccolom a kádon mosdón wcbe is, és hagyom fél órát állni,

aztán rászórom a szódabikarbónát na akkor elkezd sercegni, hagyom állni kicsit és mosogatószivacs dörzsi részével nekiállok letisztítani hát mi ne mondjak gyönyörű lett..

úgyhogy beszereztem pár flakon ecetet,és szódabikarbónát.

ezzel fogok takarítani ezután

olcsóbb is sokkal, na meg nem olyan káros, és nem lesz ecetszagú semmi attól hogy ezt használom

nagyon megvagyok elégedve ezzel a módszerrel.

:)

2012. júl. 13. 09:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!