Most akkor nem takaríthatok?
Dehogy baj!!!!! Nézz utána mielőtt kétségbe esel, mert így nagyon sokszor riogatni fognak mindenféle hülyeséggel!!!
2012. júl. 12. 21:03
Én is használom,még megvagyunk :D Tényleg nem kell minden hülyeségen stresszelni.Nem beteg vagy,csak terhes.Amit viszont tényleg a páromra hagyok,az a zsíroldó.Azt nem merem használni,erős gázokat bocsát ki.
31hkm
2012. júl. 12. 21:05
Esetleg valaki más takarít vele?
Amúgy nem kell mindent azzal takarítani, pl wc-t takaríthatsz kólával is (igen, kólával, fél óráig hagyod benne, aztán keve és leöblít, gyönyörű lesz és csak két pohárnyi kell akár a legolcsóbb fajtából). Vagy mosogathatsz úgy, hogy a mosogatólébe belefacsarsz egy citromot, az is tisztán tart, zsírt old, bacit öl és fertőtlenít is, ugyanígy az ecet vagy a szódabikarbóna.
2012. júl. 12. 21:06
2012. júl. 12. 21:07
5/17 A kérdező kommentje:
Na azt én sem, meg a sósavat sem. Eléggé régi a kád, és hiába mosom ki, havonta nemárt egy kis sósav bele, mert már nem fényes, és így fehér marad, nem aszalódik bele a repedésekbe a lepedék. (Hamarosan kihajítom, de addig..) Most takarítok, jön be apám barátnője, hogy "jááááj vigyáázzáá ezekköööö a szerekkőőő me nem játééék!!!" Mondtam neki, hogy TUDOM, de attól még takarítani fogok. Nem eszem meg. Annyira meg nem erős a gáza szerintem, hogy belehaljak egy wc sikálásba vagy felmosásba... De ha van jó indok hogy miért ne, megfogadom, csak nem tudom, hogy ez is amolyan városi legenda, vagy nem. Köszi az eddigi válaszokat! :))
Nyugodtan takaríthatsz vele! Én is ezt használom! Bár a közvetlen belégzése nem terhes embereknek sem tesz jót! Erre figyelj, de nem lehet semmi gond!
37 hkm
2012. júl. 12. 21:11
7/17 A kérdező kommentje:
Jaj ezt a kólás témát ismerem, még általánosban tanították egy egészség órán. Ki is próbáltam, valóban jó, csak ami meléfröccsen, abba minden beleragad, és csak később veszem észre. :)
8/17 A kérdező kommentje:
Dehát csak közvetlenül tudom belélegezni a wc fölé hajolva nem? :S
Én a domestost nem javasolnám, mert nagy klórgázt termel. Akkor inkább flóraszept, vagy van ez a welldone, nem tudom ismered-e? Szaniter meg kádtisztító. De még a cif is jó.
2012. júl. 12. 21:18
10/17 A kérdező kommentje:
Nem ismerem, de a flórasept elgondolkodtató :) De most beteg a kutyám, műtötték, és 10 napig az előszobában raboskodik. 10 centis szőre van, kinti kutya. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ciffel meg kisebb hatóanyagú dolgokkal mossak fel. Flóraseptnek utánanézek, köszi! :) De ilyen ajax és társai... az nem erre a házra van kifejlesztve! :D
További kérdések: