Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyha egy anyuka dohányzik...

Hogyha egy anyuka dohányzik terhesség alatt a baba milyen lesz?

Figyelt kérdés
Úgyértem , hogy van kockázata annak , hogy például valami betegsége esetleg fogyatékossága lesz a gyereknek hogyha a kismama terhesség közben is dohányzik?
2012. júl. 12. 18:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jaj szegény de kár volt ki írnod
2012. júl. 12. 18:38
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem egészséges dohányozni , sőt terhesség alatt, de ne fogjunk már mindent erre!!!! Mi köze az ekcémának és fekete fogaknak ahhoz ,hogy az anyja dohányzott? Ha hasfájós, vagy sűrűn van hasmenése,vagy szemüveges lesz, vagy sokat pukizik azt nem akarjátok erre fogni?
2012. júl. 12. 18:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerinted? Biztos tök egészséges lesz , nem? Ilyen kérdést kiírni.
2012. júl. 12. 19:41
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Lehet,hogy egészséges lesz ,lehet ,hogy nem! A terhesség zsákbamacska. Látunk egészséges babát úgy ,hogy az anyuka dohányzott és látunk olyat is ,hogy egészségesen él mégis beteg gyereke születik.
2012. júl. 12. 19:53
 15/25 anonim ***** válasza:
43%

És azt is kijavítanám, hogy a dohányos nők gyerekei nem mindig születnek kisebb súllyal.

Úgy a helyes ,hogy a dohányos anyukák gyermekeinél nagyobb !az esély a kis súllyal való születéshez illetve a koraszülés esélye is megnő ,de nem feltétlenül következik be!

2012. júl. 12. 19:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Így van. Nem mindig lesz valami baja a babának a cigitől, bár én már a 4.héten amint + lett a teszt, leraktam a cigit, és szerencsére nem is hiányzik, de anyukám velünk (ikerpár egyik tagja vagyok) végig dohányozta a terhességet, nem napi egy dobozzal, de pár szálat elszivott. Így volt a barátnőm is, akinek az orvosa mondta, hogyha nehezére esik letenni a cigit,akkor inkább ne tegye, mert többet árt a szorongással, idegeskedéssel "elvonási tünetekkel" mintha 3-4 szálat elszivna. A baba 1 éves, eddig szerencsére semmi baja, de ettől függetlenül aki tudja, az tegye le a cigit terhesség alatt.
2012. júl. 13. 07:52
 17/25 anonim ***** válasza:
47%
te normalis vagy??? inkabb ne tegye le a cigit? :O az orvos is csak valami elmebeteg lehetett...
2012. júl. 13. 08:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Vajon miért lett lepontozva minden válasz?
2012. júl. 13. 09:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Ismerösőm fia korábban is jött és szívritmus zavaros is lett.
2012. júl. 13. 09:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy nem egészséges a babára nézve, ha cigizik valaki terhesség alatt. Viszont szerintem nem lehet minden bajt erre fogni. Egy szál cigit sem szívtam el egyik terhességem alatt sem, mégis mindkét gyerekem koraszülött volt. Barátnőm lánya végig cigizett és 41. héten úgy kellett "kirobbantani" belőle egy 4 kilós, egészséges gyereket. Ettől függetlenül nagyot kockáztat aki cigizik terhesség alatt, meg szerintem ronda látvány a nagy pocakkal cigizni.
2012. júl. 13. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!