Írnátok 36 hetes uh eredményeket? Ha megszültetek azóta akkor azt is mekkora lett a baba.
Szia! 36+2 naposan ezek voltak az adatok:
BPD: 90mm
AC: 302 mm
FL: 73mm
Becs. súly: 2800gramm
37hkm
36 hetesen 2800g
39 hétre született kiírtnál 1 héttel előbb 3900grammal
Köszi a válaszaitokat.
Nekem BPD:97mm
AC:350mm
HC:348mm
becs.súly:3680 gramm
Csak egy kicsit aggódom mekkora lesz,ha végig bent marad.
A doki szerint esélyes,mert 1.fokú a lepény érettsége.
2. válaszoló vagyok. Szép nagy baba, ha jól becsülték az adatokat. Nekem nincs rajta, hogy hány fokú a lepény érettsége, rajta kellene, hogy legyen a leleten?
37hkm
Szia!
Nekem 38+2:
BPD:96
Súly:4010
40+2-re született, 3470g, 53cm. Az orvos is meglepődött mennyivel kisebb, de a szélesebb fejméret torzíthatta a becslést.
37. héten
BPD: 93 mm
THQ: 110 mm
2 nappal a kírás előtt született meg a lányom 4030g-al.
Igazából sosem értettem ezeket az ultrahangokat, mert ugye a koponyát, combcsontot mellkas körfogatát mérik. De azt nem látják, hogy mennyi hurka van a babán. Lányomnak átlagos méretei voltak, mégis nagy súllyal született. Meg ugye sokat tévedhetnek is. Kíváncsi vagyok, majd írd meg, hogy mennyivel született. Fiú-lány babát vársz?
Köszönöm a többi választ is.
Kisfiú lesz a pici.
Majd megírom,ha megszületett mekkora is lett.
Sziasztok!
Augusztus 2-án megszületett a kisfiam 55 cm és 4040 gramm lett.
7-es válaszoló vagyok...gratulálok a kisfiadhoz, szinte pont akkora a születési adatai mint a lányomnak.:)
Egészséget és boldogságot kívánok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!