Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor fordult, dudorodot...

Kinek mikor fordult, dudorodott ki a köldöke? (Persze, ha kifordult egyáltalán)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem számít és nem esek kétségbe, ha úgy alakul, csak az az igazság, hogy nekem nagyon nem tetszik.

30 hetes vagyok, számíthatok még rá, ha eddig még "homorú", "lyuk" van ott?

2012. júl. 11. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fordult ki.

Szerintem még kifordulhat, de nem tudom.

A barátnőm 29hetes és neki kifordult, pólón keresztül csak egy csücsköt látni.:)

2012. júl. 11. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem pontosan, kb. a 20 és 24 hét között fordult ki nekem a köldököm. Engem nem zavar, mert tudom, hogy a végén, szülés után visszafog állni az eredeti állapotába.

29 hkm

2012. júl. 11. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 25. héttől dudorodott ki, de annyira, h köldöksérvem lett. (Magyarán nem ment teljesen vissza szülés után)
2012. júl. 11. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem már a 14. héten, pólón keresztül is kidudorodik.

Most 16 hetes vagyok ikrekkel, fekve visszamegy a helyére, de állva teljesen előre domborodik. Nem valami szép látvány, de ez legyen a legkevesebb gondom, de azért remélem, hogy szülés után visszahúzódik eredeti állapotába.

Habár előtte sem volt mélyen fekvő köldököm, szerintem ez is sokat számít.

2012. júl. 12. 06:13
 5/5 anonim ***** válasza:
34-35. héten
2012. júl. 12. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!