Lenne kedvetek tippelni? Hétre és nemre lennék kíváncsi!
2012. júl. 11. 16:41
11/26 anonim válasza:
Remélem nemsokára elárulod hány hetes vagy, de egyébként igen. Rettentő nagy :)
12/26 A kérdező kommentje:
még várok tippeket, majd elárulom!
2012. júl. 11. 16:51
14/26 anonim válasza:
Nem akartalak megbántani, de szerintem egy kismama akinek már ekkora a pocakja ne hordja a szülés elött megvásárolt 38-as felsőt, mert igenis kilóg belőle, ami nem baj mert szép a pocakod, csak nekem ez olyan.... szóval cukibb lenne egy felső ami leér a nadrágodig. De ez csak egy vélemény, ne vedd magadra :)
15/26 anonim válasza:
Neki írtad és ne vegye magára? :D
16/26 anonim válasza:
Nem kicsi az a póló???:)
Lehet, hogy magadon nem látod, de kívülállóként nekem úgy tűnik, mintha én a 2 éves lányom pólóját erőltetném magamra.
Ne haragudj, nem bántani akarlak, csak elmondtam a véleményem.
Ha kiraktad a képet, gondolom nem bántódsz meg.
Én is szülés előttinek gondolnálak!
17/26 A kérdező kommentje:
semmi baj, nem bántottál meg. én szeretem ha látják a pocakom, ilyen melegben ilyeneket hordok.
2012. júl. 11. 16:55
18/26 anonim válasza:
Nekem tetszik, hogy így "kiraktad" a pocakod. :) A kommented alapján nem vagy még 38 hetes, bár én is annyinak gondoltalak, akkor legyen 35 és kisfiú. Minden jót és "mutogasd" csak a szép pocakod! :)
19/26 anonim válasza:
Ez egy rettenetesen undorító kismama öltözet! Nem érett nőre vall. Nem vagyok maradi és én is fiatal vagyok. De ez nem ízléses öltözködés! 24N 26hkm
Amúgy 33 hét lány
20/26 anonim válasza:
18-as vagyok. Az undorítótól messze van... Nyilván nem versenytárgyalásra megy így el, buliban volt, oda meg tök jó! 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!