Utolsó napokban lévők! Várjátok a frontokat? Ki mikorra van kiírva?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 13:58
1/9 anonim válasza:
szia én a 38. hetemet töltöm, elég mozgékony már egy hónapja amióta vannak ezek a bazi nagy melegek. Mindenki ijesztget, hogy lehet elöbb beindul a front miatt, de én még nem szeretném. júli 24 ig várjon a bébike :)
sok sikert
2/9 anonim válasza:
Szia!Enszombatra vagyok kiirva,14.-ere.Varom a frontokat,de nem hiszek bennük.vartam a teliholdat is es sehol semmi.Pedig nagyon varjuk mar a kisfiamat,h szemelyesen is megismerhessük egymast.:)Es Te kerdezö mikorra vagy kiirva?
3/9 anonim válasza:
én 9.ére voltam kiírva:( semmi előjelem még csak egy jósló sem!IGEN nagyon nagyon várjuk a FRONTOT:D
4/9 A kérdező kommentje:
Én mára!De eddig még semmi jel nem utal rá hogy ki akarna jönni:)
2012. júl. 11. 15:04
5/9 anonim válasza:
Én 23-ra vagyok kiírva és már nagyon várjuk a lányunkat. Felőlem jöhet, ha szeretne. :)
Jövő heti frontot nagyon várom, sőt, azt hiszem telehold is lesz. Hajrá! :)
6/9 anonim válasza:
Könnyű szülést mindannyiótoknak!
7/9 anonim válasza:
hétfőre vagyunk kiírva
de a mai frontot nagyon várom, illetve holnapi...
így a vége már igen csak terhesség
8/9 anonim válasza:
de jó ezeket olvassni :-) én majd decemberbe szülök :-P csak szeretnék nektek könnyű, gyors, és kevésbé fájdalmas szülést kívánni
9/9 anonim válasza:
Én vasárnapra voltam kiírva, de még mindig semmi. Lehet úgy kell majd kirobbantani :D Nagyon jól érzi magát a kis drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!