Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális a koraterhességkor?

Ez normális a koraterhességkor?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy érzem,hogy pisilni kell,elmegyek a mosdóba,de olyan,mintha nem tudnék mindent kiüríteni.Nem kell utána,de érzem,hogy nem ment ki az összes.Aztán hajnalban megébredek,na és akkor az egész napi kijön belőlem!

Még csak pár hetes vagyok,tehát nem arról van szó,hogy nyomná a hólyagom,vagy ilyesmi..

2009. júl. 11. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt ilyen elég sokáig. Most már nem érzem úgy, hogy maradt bent is, mert a baba kinyom belőlem mindent:D ne aggódj ez normális. Én néha rendesen erőlködtem, hogy kijöjjön a többi is, de nem igazán jött már semmi. Egy idő után elmúlik, nem kell félni.

Minden jót nektek!

38+2 hetes km

2009. júl. 11. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen,ráadásul még olyan is volt,hogy alig tudtam felállni a wc-ről,mert mintha húzott volna le a baba pisilés közben és után.Normális dolog.

36 h

2009. júl. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!