Ti mennyi gyermeket szeretnétek?
Hármat. Úgy szerettük volna, hogy két kisfiú és a legkisebb kislány, de a természet úgy döntött, hogy az első lesz kislány. :)
Barátnőmnek harminc évesen öt gyereke van és most várja a hatodikat. Bécsben élnek, az apuka afrikai származású. Potyognak ki belőle a szebbnél szebb félvér babák. :) Régen Kelly Family rajongó volt, szóval nem csodálkoznék, ha nem állna meg 9 gyerekig. :D Hátha neki is összejön egy zenekar! :D
Médea!
Ha el tudnám tartani Őket,nekem is lenne vagy 6! Irigylem azokat,akik valódi nagy családban élnek,persze úgy,hogy nem szenvednek hiányt semmiben a gyerekek! Ez azért lényeges. Nekem 3 gyönyörűségem van,és nagyon gondolkozunk ,hogy pár év múlva bevállaljunk egy 4. csemetét is. :)
A férjem 3-mat, én 4-et. Remélem idővel beleegyezik a 4-be, de ha nem, hát megelégszem 3-mal. :)
Az első 5 éves, a második 5 hetes, és várjuk minél hamarabb a harmadikat is. :)
Mi hatot szerettünk volna,4 már van, ötödik a pocakban,hatodik már nem lesz a korom miatt.
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!