Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnapra hivatalos vagyok...

Holnapra hivatalos vagyok Zalakarosra élményfürdőbe. Ha a doki nem tiltott el semmitől akkor nyugodt szivvel fürödhetek? Persze nem a melegvizbe gondolom.8+4hetes babás vagyok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

NEkem azt mondta a dokim, hogy kerüljem a strandokat, élményfürdőket! Még ha nem terhes is az ember annyi nyavaját össze tud szedni egy ilyen helyen!

Szerintem menj el, de csak a lábad lógasd a vízben! Tudom nehéz megállni, én is majd megörülök, hogy egész nyáron nem mehetek úszni!

De vettem egy medencét, már fel is állítottam az udvarban! Abban aztán nem kapok el semmit!:)

Jó pihenést!

2009. júl. 11. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Elmehetsz, de csak mértékkel strandolj. Melegvízbe nem szabad menni, illetve a többiben se legyél túl sokáig, mert a magzatvíz ott is átmelegedhet. Illetve semmilyen "élmény" részt nem szabad használni (vízsugár stb..) mivel ez tényleg vetélést is okozhat. És hát a fertőzéssel is számolni kell.
2009. júl. 11. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az első válaszadóhoz, ha el is mész inkább csak a lábad lógasd a vízbe, mert kismamaként nagyobb a fertőzés veszély, hamarabb össze leht szedni a különböző fertőzéseket, gombákat. Nekem már akkor sem lehetett strandra mennem amikor még nem voltam babás, elég volt nyaranta egyszer menni, olyan bacikat összeszedtem amit egész évbe kezelni kellett, mert mindíg visszajött, de szerintem ez egyéntől függő, lehet te nem vagy rá hajlamos. Kérdezz rá a dokira vagy a védőnődtől, ha úgydöntesz mész jó szórakozást és vigyázz magadra,

Boldog babavárást,

35 hetes kismama:)

2009. júl. 11. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a méhszáj zárt!!, akkor nyugottan. Nekem a nőgyógyászom és a védőnőm is engedélyezte, sőtt a mozgás miatt az úszást ajánlották. (Balaton, Velencei tó, és a tisztább uszik- ahol van vízforgató). Én a terhesség előtt is jártam úszni. Persze a forró vizes ülőfürdő kerülendő. 20hetes
2009. júl. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!