Holnapra hivatalos vagyok Zalakarosra élményfürdőbe. Ha a doki nem tiltott el semmitől akkor nyugodt szivvel fürödhetek? Persze nem a melegvizbe gondolom.8+4hetes babás vagyok.
NEkem azt mondta a dokim, hogy kerüljem a strandokat, élményfürdőket! Még ha nem terhes is az ember annyi nyavaját össze tud szedni egy ilyen helyen!
Szerintem menj el, de csak a lábad lógasd a vízben! Tudom nehéz megállni, én is majd megörülök, hogy egész nyáron nem mehetek úszni!
De vettem egy medencét, már fel is állítottam az udvarban! Abban aztán nem kapok el semmit!:)
Jó pihenést!
Csatlakozom az első válaszadóhoz, ha el is mész inkább csak a lábad lógasd a vízbe, mert kismamaként nagyobb a fertőzés veszély, hamarabb össze leht szedni a különböző fertőzéseket, gombákat. Nekem már akkor sem lehetett strandra mennem amikor még nem voltam babás, elég volt nyaranta egyszer menni, olyan bacikat összeszedtem amit egész évbe kezelni kellett, mert mindíg visszajött, de szerintem ez egyéntől függő, lehet te nem vagy rá hajlamos. Kérdezz rá a dokira vagy a védőnődtől, ha úgydöntesz mész jó szórakozást és vigyázz magadra,
Boldog babavárást,
35 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!