Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokott szúrni az oldalatok?

Szokott szúrni az oldalatok?

Figyelt kérdés

Nekem vmikor annyira szúr az oldalam, a bordáim között! De nem csak akkor amikor mozgok, hanem nyugalmi állapotban is!

Nektek volt hasonló panaszotok?

21hetes kismama

2009. júl. 11. 13:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Sehol senki?!!!!!!!!!
2009. júl. 11. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont a 21. héten volt ilyen, lépten-nyomon hívtam a dokimat, hogy vagy vakbeles vagyok, vagy epés, vagy én nem tudom. :-) 1 hétig minden nap éreztem a jobb oldalon szintén a bordáim környékén, de volt, hogy lejjebb. Aztán elmúlt. És utána az egész terhesség alatt nem éreztem többet. Nem értem, mitől volt, de nagyon kellemetlen volt, és emlékszem, nagyon be voltam parázva. Szerintem nincs mitől aggódnod.
2009. júl. 11. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én akkor érzek ilyet,amikor a pici fiam kitámasztja az egyik lábacskájával magát.Erről még 4D-s felvétel is van,állandóan ezt csinálja,nekem már az a fura,ha nem szúr.:)

28hetes pocis

2009. júl. 11. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. júl. 13. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért van,mert már a baba súlya nyomja a beleket, és a bennük lévő gázok , van hogy felszorulnak a bordák közé. Ha sikerül kiutat találniuk, el fog múlni.

2009. júl. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!