Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális-e, hogy nem akarok...

Normális-e, hogy nem akarok egyedül utazni 250 km-t,26. hetes terhességgel?

Figyelt kérdés
Pontosabban,nem arról van szó,hogy nem akarok,hanem félek,történik valami.Mert volt már olyan is,hogy például véreztem (mondjuk,az nem utazásnál).Csak hát félek,pontosan akkor fog valami történni.Egyszerűen félek ettől,meg a cipekedéstől,mivel azért valamennyi cuccom nyilván lenne,amit viszek magammal (és ráadásul a terhesség alatt köldöksérvem is lett,meg fáradékonyság, émelygés stb.).Ti mit tennétek?Belevágnátok?
2009. júl. 11. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nem nagyon fontos ez az utazás, lehetőleg halaszd el! 1. Nagyon meleg van (ájulás lehetősége , rengeteg folyadék! az utazócuccba belefér még vagy 2 liter víz??) 2. 250 km nagyon nagy út!!! még 40 km-re azt írnám, hogy oké; de megéhezhetsz , mosdót kell használnod, ... szóval macera.

2009. júl. 14. 12:27
 12/17 A kérdező kommentje:

Nos,ez igazán bonyolult eset,de igen,muszáj elutaznom.

A férjem tuti,hogy nem jön velem,tehát egyedül kell mennem.Tulajdonképpen éppen miatta/miattunk kell elmennem.

2009. júl. 14. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha egy kis kételyed is van, akkor ne utazz egyedül! Kérd meg valamelyik ismerősödet, családtagodat, közeli ismerősödet, hogy kísérjen el. Most rendelték el a hőségriadót, 36-38 fokokat írnak, ami egy egészséges felnőtt szervezetet is megterhel, nemhogy egy pocakos anyukát, akinek most mindene máshogy működik az adott körülmények miatt.

Ne vágj bele egyedül!

Minden jót!

2009. júl. 14. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudod, hogy mit bírsz, és mennyire vagy rákényszerülve az útra.

De abból amit írtál, én nem mennék a helyedben tömegközlekedéssel, max kocsival, és meg lehet állni, ha pihenni, mozogni akarsz.

2009. júl. 14. 15:07
 15/17 A kérdező kommentje:
14:13-as:Köszönöm a jókívánságot,aranyos vagy:-D
2009. júl. 14. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:

szia az 1000 km-es vagyok.en is szoktam fulladni,rettenetes,masok meg neznek minek lihegek...eleg kellemetlen.együtt erzek veled,nekem is nagyon kellemetlen mar 27 hetes pocakkal.sokkal rosszabb mint az elsö honapok,mert most nagy a hasam es minden rossz,ülni alni,akkor erzem jol magam ha nem eszek es nem feszül a gyomrom,dehat enni kell.amugy ram most is ramtör a hanyas,meg rosszabb is mert minden elöjel nelkül,mert a kisfiam csak rug egyet,anya meg hany...neked nem rugdossa a gyomrod?

visszaterve az utazasra,ha muszaj akkor vigyazz magadra,nekem is muszaj,megprobalok vigyazni,többet nem tehetek...szia

2009. júl. 14. 22:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia 1000 km-es.Igen,a fulladás elég rossz,főleg tényleg akkor,ha hirtelen rád tör.Ja,igen,és amikor utazás közben kap el,csak néznek rád,szerintem van,aki azt hiszi,csak színjáték,hogy átadják a helyüket.Ez nevetséges...Bár,azért volt már negatív csalódáson túl pozitív csalódásom is,amikor derékláncos,orrkarikás,lila hajú srác adta át a helyét,méghozzá kedvesen.

Ami a rugdosást illeti:engem is gyakran gyomron rúg a kislányom,vagy épp,ahol ér,és olyankor hányás,de minimum émelygés...Én is csak keveset bírok egyszerre enni,van,hogy meg is kapom érte a magamét.Azt hiszik,az elhízástól félve teszem,pedig nem,hiszen mindössze 6-7 kg-ot híztam eddig.Szóval,kitartás Neked is!

Az utazással kapcsolatban:szerintem muszáj lesz rászánnom magam,annál rosszabb,minél tovább halogatom.Nagyon félek...

A többieknek:köszönöm,hogy átérzitek,mitől félek,és várok még további hasznos tanácsokat!Köszike:-)

2009. júl. 15. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!