Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vélemények vannak dr...

Milyen vélemények vannak dr Pazár Dániel és dr Varjú János tatabányai nőgyógyászokról? Árak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 12:38
1 2
 11/20 anonim válasza:
67%

Annak a hölgynek üzenek akinek "üres volt a petezsákja!!" 1.Ha egy kicsit is tájékozott lennél, akkor tisztába lennél vele, hogy az első ultrahangon 4-5 hetesen még nem lehet megállapítani, hogy terhességről van-e szó!

2. Mindenkinek az egyéni döntése, hogy kihez megy orvoshoz, de olyan dolgot nem illik állítani ami nem igaz. Ugyanis ha egy kicsit is ismernéd a Varju doktort, akkor tisztába lennél vele, hogy flegma senkivel, mert ez nem az Ő stílusa.

3. Ha megjegyezte NORMÁLISAN, hogy Ő most mit csináljon, és komolyan mondom azt is megértem. Szerintem egyértelmű,hogy nem lehetséges telefonon keresztül megnézni ill. meggyógyítani senkit sem, ugyanis a doktorok nem bűvészek! Általában ez úgy működik, hogy be kell jelentkezni akár a szak-vagy magánrendelőbe, és ott alapos szakszerű vizsgálat illetve tanácsadás történik! Nem bántani akarlak, de nekem ez a vérlményem!

2009. aug. 27. 12:03
 12/20 anonim válasza:
2húgom van,anyukám mind a 3unkat a Varjúnál szült azt mondta hogy nagyon rendes
2009. szept. 22. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
12:03-nak. Én vagyok az üres petezsákos. Nekem meg az a véleményem, hogy védd amennyire akarod, akkor is egy bunkó volt! Velem beszélt úgy, nem veled és csak úgy mondom, hogy nem 4-5 hetes voltam, hanem 10. De tudod mit? Kívánom hogy te is átéld azt amit én akkor és majd utána oszd az észt!
2009. szept. 26. 10:22
 14/20 anonim válasza:
91%

A "petezsákosnak" üzenem, hogy: Eszem ágában nem volt osztani az észt, csak gondoltam leírom a véleményem!

Most 10 hetes voltál vagy üres?!?! Ugyanis az első üzenetedben nem volt "lakó" a másikban már 10 hetes voltál! Ahelyett, hogy másokat fikázol, inkább ne kamuzz annyit mert belezavarodhatsz!!!

2009. dec. 16. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:

A Pazárról én is csak rosszat hallottam. Nem megy a betegeihez, de pénzéhes.

Én a Varjunál szültem, a gondozással és a szüléssel, mindennek meg voltam elégedve. Már 8 éve szültem, de ha megyek éves vizsgálatra, kérdezi, hogy nem jön-e a második... Szóval még azt is számon tartja, hogy kinek hány gyereke van. Anyum nő nőgyógyász függő volt. De nyugdíjba ment, rábeszéltem, hogy jönnön az én dokimhoz, azóta odajár és ő is meg van elégedve.

A petefészekcisztámat gyógyszerrel kikezelte.

2010. febr. 3. 13:46
 16/20 moncsika76 válasza:
100%
Én csak jót tudok írni a Pazár doktorról,nem volt fogadott orvosom,nagyon tisztességesen bánt velem végig ,nála szültem ügyeletben.Ekkor már a kórház vendége voltam 1 hete,túlhordás miatt.Nagyon emberséges,pedig én már biztos fáradt és ingerült lettem volna ennyi munkaóra után.A kórház dolgozói előtt le a kalappal,annyit dolgoznak,"mint egy igásló"
2011. jún. 24. 11:17
 17/20 anonim válasza:
70%

Öhm...

Nekem közeli ismerősöm, és tudják nem "paraszt" vagy "bunkó".

AZ, hogy nem tetszik Önöknek az ár, sajnálom, Neki is meg kell valamiből élnie, és hogy ne kérjen ennyit, ha ilyen maguk fajta emberek ilyeneket írnak róla?!

Annyit elmondok, hogy én nála születtem, és higyjék el, nem vagyok fogyatékos, egészséges vagyok, és az anyukám tudják nem halt bele + 2000 Ft-ba.

De..... Elképzelem, hogy maguk milyen orvosnál születtek, ha ilyen gyönyörű szókinccsel írnak. Nem is beszélve arról, hogy egy felnőtt ( ha nem kamuk ... ), akkor hogy írhat ilyet egy emberről. Nem paraszt, nem bunkó,( inkább nem sorolom, nem lenne annyi hely..... ) !

Én csak annyit tudok róla mondani, hogy megbízható, kedves doktor, nem az olyanfajta, aki ( bocsánat ) leszarja a betegét ! Ha valakinek kérdése van, alaposan válaszol.

Kis történet :

Egyszer elmentünk Balatonra, ami tőlünk 6 ( HAT ) órányi út, szabadnapja volt, és mondták, hogy egy terhesnek beindult a szülés, és nem lett volna muszáj elmennie, de Ő elmentem, ezzel itt hagyta a nyaralását !

Aki ezek után rosszat mer mondani, annak gratulálok, gondolom milyen ember........ !

2013. ápr. 10. 19:03
 18/20 anonim válasza:
Én a Pazár doktorúrnál szültem, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Valóban nem szereti ha a kismama terhesség közben sokat hízik, de ezt mind az anyuka és a kisbaba érdekében mondja.
2015. dec. 27. 21:55
 19/20 anonim válasza:

Én a Pazár doktorúrnál szültem, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Valóban nem szereti ha a kismama terhesség közben sokat hízik, de ezt mind az anyuka és a kisbaba érdekében mondja. Akik azt mondják rá, hogy paraszt, nyilván azért, mert mer szólni azoknak a nőknek, akik nagy pocakkal a kórház előtt sziívják a cigijüket.

Bármikor felhívhattam, mindig türelmes volt velem, és ha kérdeztem, akkor is kielégítő válaszokat adott.

Már nagyon bökte a csőröm, miközben olvasgattam a válaszokat, szóval megemlítem a végén : hogy lehet így mondani, hogy "a Pazár" ?

Kérem szépen, valami tiszteletet tanusítsunk a doktorúr felé, akkor is ha rossz véleménnyel vannak róla! ;)

2015. dec. 27. 22:00
 20/20 anonim válasza:
Pazar dr volt az egyik aki császározott, kedves, rendes volt. Varju dr Urat is igen jól ismerem, kedves, korrekt, körűltekintő. Mindkettőjükről pozitív véleményem. Van.
2016. márc. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!