A Zsombor nevet, hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 10:36
1/12 anonim válasza:
Zsombi, Zsömi! Egyébként szép név nagyon, tetszik! :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem Zsombi,Zsombika...
-z-
3/12 anonim válasza:
Zsombi, az én keresztfiamat Bombinak becézzük. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom aranyosak vagytok!Elso kisbabánk lesz és ezen a néven gondolkodunk!
2009. júl. 11. 10:43
5/12 anonim válasza:
zsombi zsozso, zsoci, édesem drágám angyalkám :))))
6/12 anonim válasza:
Maximális támogatom a névválasztásotokat!! Végre valaki, aki nem "Jumurdzsák"-nak nevezi el a gyermekét :) Nagyon szép név a Zsombor, tök jó hogy ezt szeretnétek adni neki :)
7/12 anonim válasza:
Nem leszek népszerű, előre is bocsi. De szerintem a Zsombor annyira szép név, hogy nem értem , miért kéne elbénítani? Muszáj becézni? Mert ha csak a Zsombira gondolok, nekem egy s-sel kevesebb szó jut az eszembe állandóan. Szerintem cikizhetik is emiatt majd a suliban.
8/12 Mondeo válasza:
Az én nevem Zsombor és nem becéznek:).Több Zsombort is ismerek és őket mindenki Zsombinak szólítja, csak engem nem:D.
9/12 anonim válasza:
Nekem valamiért nem tetszik a Zsombi becézés... Van Zsombor nevű ismerősöm, és őt mindenki Zsominak hívja. Vagy Zsommmnak... sok m-mel :D
Más ismerősnél a Zsomiból lett már Sömi is :) Bár szerintem az inkább a Soma becézése lehetne :)
10/12 anonim válasza:
Engem is Zsombornak hívnak és igen még kiskoromban és most is van eset h páran Zombi-nak csúfolnak meg bombának,na de mind1 :D nem veszem fel
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!