Mitől lehet sötét, majdhogy nem narancssárga a pisim? 36hkm
Figyelt kérdés
sok folyadékot iszok,azzal nioncs baj.2012. júl. 6. 23:36
1/5 anonim válasza:
Nekem terhességi epepangásom volt, akkor szinte rozsdabarna volt a pisim színe. De az viszketéssel is jár, főleg tenyér, talp viszketéssel. Kéne egy vérképet csináltatnod szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ebben a melegben mégsem olyan sok az a sok?
3/5 anonim válasza:
A vitaminok is elszínezhetik a vizeletet, plusz még egy csomó kajának is van ilyen hatása.
4/5 anonim válasza:
Nekem is sokkal sárgább a megszokottnál,gondolom a terhes vitamin,plusz reggelre elég szomjas vagyok és tuti ez is rátesz egy lapáttal.. Igyál többet,akkor könnyen kiderül,hogy ez is közre játszik-e,vagy valami más miatt van. Mindenesetre én megemlíteném a dokimnak,a biztonság kedvéért.
29 hkm
5/5 anonim válasza:
Én azt tanácsolom ebben a melegben ,hogyha jó alvó vagy és alszol 8 órát egy este akkor állítsd be az órát,hogy ez idő alatt 2-szer felébredj és igyál meg 2-3 dl vizet,utána visszaaludhatsz. Sajnos az hosszú alvás ilyen melegbe növeli a kiszáradás esélyét. És persze napközben is meglegyen a 2-3 liter ha több még jobb ,folyadék. Ha nem múlik el ettől 3-4 nap alatt akkor tényleg csináltass vizeletvizsgálatot és vérképet. 26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!