Szülés előtt 2-3 héttel már nem nagyon kellene erőltetni a szexet? Egy erős orgazmus mit eredményezhet így a vége felé?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:09
1/5 anonim válasza:
Az én dokim egész terhesség alatt nem nagyon javasolja. Az utolsó héten vagy túlhordás esetén van, aki tanácsolja, mert állítólag megindítja a szülést.
2/5 anonim válasza:
Az én dokim engedte végig, mi csináltuk is.
39+3.hétre szültem meg a babámat.
Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy ő mit mond, mert itt úgyis mindenki mást fog válaszolni neked.
3/5 anonim válasza:
Irigyellek.Nálunk a párommal a 24.héttöl mosoly szünet volt.A baba miatt nem akart lefeküdni velem,mert zavarta,hogy van egy 3.személy is igen közel.....
5/5 anonim válasza:
Mi a férjemmel az első fiunknál az utolsó pillanatig szerettük egymást.Soha nem volt semmi gond.Most még csak 21hetes vagyok, a doki akkor sem, most sem figyelmeztetett ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!