Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt 2-3 héttel már...

Szülés előtt 2-3 héttel már nem nagyon kellene erőltetni a szexet? Egy erős orgazmus mit eredményezhet így a vége felé?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Az én dokim egész terhesség alatt nem nagyon javasolja. Az utolsó héten vagy túlhordás esetén van, aki tanácsolja, mert állítólag megindítja a szülést.
2009. júl. 10. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Az én dokim engedte végig, mi csináltuk is.

39+3.hétre szültem meg a babámat.

Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy ő mit mond, mert itt úgyis mindenki mást fog válaszolni neked.

2009. júl. 10. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Irigyellek.Nálunk a párommal a 24.héttöl mosoly szünet volt.A baba miatt nem akart lefeküdni velem,mert zavarta,hogy van egy 3.személy is igen közel.....
2009. júl. 10. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
beindíthatja a szülést :)
2009. júl. 10. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Mi a férjemmel az első fiunknál az utolsó pillanatig szerettük egymást.Soha nem volt semmi gond.Most még csak 21hetes vagyok, a doki akkor sem, most sem figyelmeztetett ilyesmire.
2009. júl. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!