Kismamák! Milyen melltartóbetétet vesztek? És hol? Mennyiért?
Én drogériában vettem Aventes mosható betétet.Hát nem tudom...nem tűnik valami jó nedvszívónak,lehet,hogy még fogok venni eldobhatósat is.
36h
DM-ben a legolcsóbb az eldobható. Azt hiszem 300 ft körül van 30 darab.
Szerintem a mosható pénzlehúzás :( Én itthon kis rongyokat teszek a melltartómba, pelenka felszabdalva-beszegve, kb 20*20 centis, azt hajtom 4-be, és úgy be a mellembe. Ha elmegyek itthonról, akkor használom az eldobhatót.
Az a bajom az eldobhatóval, hogy tejes lesz az a szivacs, a mellbimbóm pedig ott ázik benne, és az rossz érzés. Ezek a rongyok pedig ha átáznak, egyből kicserélem másikra, így mindig tiszta és száraz a mellbimbóm.
Egyébként az elején csak egy doboz bármit vegyél, mert lehet, hogy nem is fog folyni a tejed. Az összes kismama ismerősöm közül én vagyok az egyetlen, akinek folyik, a többieknek nem.
Szia, eldobhatosat hasznaltam, DM-ben vettem, es amikor elmentem hazulrol mindig vittem magammal, igy tudtam cserelni is.
Szerintem a moshato nem eri meg, es moshatod is mindennap.
1.vagyok
Én is köszönöm,fogok venni eldobhatót!
A DM-eset használtam mindvégig!
Olcsó és jó is mint a többi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!