Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Milyen melltartóbeté...

Kismamák! Milyen melltartóbetétet vesztek? És hol? Mennyiért?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb?Eldobható vagy mosható?Gyógyszertárban vagy drogériában lehet olcsóbban hozzájutni?
2009. júl. 10. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én drogériában vettem Aventes mosható betétet.Hát nem tudom...nem tűnik valami jó nedvszívónak,lehet,hogy még fogok venni eldobhatósat is.

36h

2009. júl. 10. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

DM-ben a legolcsóbb az eldobható. Azt hiszem 300 ft körül van 30 darab.

Szerintem a mosható pénzlehúzás :( Én itthon kis rongyokat teszek a melltartómba, pelenka felszabdalva-beszegve, kb 20*20 centis, azt hajtom 4-be, és úgy be a mellembe. Ha elmegyek itthonról, akkor használom az eldobhatót.

Az a bajom az eldobhatóval, hogy tejes lesz az a szivacs, a mellbimbóm pedig ott ázik benne, és az rossz érzés. Ezek a rongyok pedig ha átáznak, egyből kicserélem másikra, így mindig tiszta és száraz a mellbimbóm.

Egyébként az elején csak egy doboz bármit vegyél, mert lehet, hogy nem is fog folyni a tejed. Az összes kismama ismerősöm közül én vagyok az egyetlen, akinek folyik, a többieknek nem.

2009. júl. 10. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddgi 2 félét használtam. Az egyik a DM Babylove eldobható melltartóbetétje, ez most azt hiszem 459 vagy 479 Ft (30 db-os). A másik Fixies márkájú, ezt Kenguru Gold bababoltban és Auchanban is lehet kapni, ez is olyan 500 Ft körül van (ez is 30 db-os). Én mindkettővel meg vagyok elégedve, csak extrém esetben ázot át - mondjuk, ha napközben csúszott vagy éjszaka kimaradt egy-két szopi. Moshatót nem próbáltam.
2009. júl. 10. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, eldobhatosat hasznaltam, DM-ben vettem, es amikor elmentem hazulrol mindig vittem magammal, igy tudtam cserelni is.

Szerintem a moshato nem eri meg, es moshatod is mindennap.

2009. júl. 10. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!!
2009. júl. 10. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Én is köszönöm,fogok venni eldobhatót!

2009. júl. 10. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:

A DM-eset használtam mindvégig!

Olcsó és jó is mint a többi!

2009. júl. 10. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül a chicco nem ázott át, a többi okozott pár kellemetlen percet.Annak ugyanis műanyag a hátoldala és úgy működik, mint az intim betét, magába zárja a nedvességet.Otthonra amúgy babylove-ost(DM)használtam, ott nem gond, ha átázol.
2009. júl. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!