Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit éreztetek, ha éresztete...

Ti mit éreztetek, ha éresztetek, a pozi tesz előtt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Rám ilyen "lebegő" érzés tőrt, pedig nem is volt közelemben se teszt. Akkor 80%ig biztos voltam, h vmi nem "oké", mert a vérnyomásom mindig nagyon jó. Kb. 3 nap múlva megcsináltam a tesztet és ott erősödött a 2. csík.../Azóta már féléves bababababa:)/
2012. júl. 5. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem mensi elott mindig fajt a cicim, meg idegroncs voltam. Akkor viszont, nagyon nagyon fajt a cicim, ebbol sejtettem, hogy most valami mas, es olyan kiegyensulyozott es boldog voltam, mint meg soha:))

Ezek miatt gondoltam, hogy pozitiv lesz, vagyis remenykedni tudtam csak, mert mar fel eve probalkoztunk :)))

15 hetes kismami

2012. júl. 5. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Bennem is csak utólag állt össze a kép,mert én meg érdekes végtelen nyugalmat éreztem,ami váltakozott ok nélküli,megmagyarázhatatlan feszültségre.El sem tudtam képzelni mi a fene van velem(kb. két hétig tartott)...aztán nem jött meg.Egy hét múlva teszteltem egy erős pozitívat.Tipikus tüneteim nem voltak.A kistestvérnél ugyan ez,csak akkor már felismertem ezt az érzést!
2012. júl. 5. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én nagyon-nagyon robbanékony és hisztis lettem, már a teszt elvégzése előtt 1,5 héttel. Magamra sem ismertem :) és mások sem. A másik, hogy állandóan aludhatnékom volt, a párom mellett képes voltam ruhástul bealudni. Persze a kép csak utólag állt össze, mert nem gyanakodtam terhességre, nem volt rá okom.
2012. júl. 5. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!