Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az utrogestan? Na és a closty?

Mi az utrogestan? Na és a closty?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk ebben a hónapban próbálkozni, sokat olvasgatok itt a fórumon és babás oldalakat. Nagon sok mindennel képben vagyok már, de ezekről fogalmam sincs, hogy mik. Gondolom, valami gyógyszer mindkettő. De milyen?
2012. júl. 4. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Clostylbegit peteérést serkent, a Utrogestan meg mikronizált progeszteron, sárgatest elégtelenségre.
2012. júl. 4. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Utrogestant kaptam, amint az előző válaszoló is leírta, sárgatest hormon pótlására van, nekem a 7. héten írta fel a doki, amikor barnáztam picit és a 13. hétig kellett használnom a hüvelygolyót, mert utána már kezdi átvenni a méhlepény a progeszteron termelését. Mindkettő gyógyszer, terápiás céllal, orvosi utasításra lehet csak szedni. A másikat nem ismerem.

40+4 hetes kismama

2012. júl. 4. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy írta az első.

A Closty-t azok kapják akiknek nincs peteérése, az Utró pedig annak van, akinek volt már vetélése progeszteronhiány miatt, vagy barnázik, vagy valami más miatt feltételezhető a progihiány.

2012. júl. 4. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy van,ahogy eddig írták,bár én csak az Utrogestant ismerem. Korábban volt egy vetélésem,és kétoldali petefészek gyulladásom,így a 12.hétig kellett napi négy hüvelykapszulát szednem,ami a sárgatest hormonnal segíti a beágyazódást. Legalábbis a doki ezt mondta.

27hkm

2012. júl. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!