Mi az utrogestan? Na és a closty?
Én Utrogestant kaptam, amint az előző válaszoló is leírta, sárgatest hormon pótlására van, nekem a 7. héten írta fel a doki, amikor barnáztam picit és a 13. hétig kellett használnom a hüvelygolyót, mert utána már kezdi átvenni a méhlepény a progeszteron termelését. Mindkettő gyógyszer, terápiás céllal, orvosi utasításra lehet csak szedni. A másikat nem ismerem.
40+4 hetes kismama
Ahogy írta az első.
A Closty-t azok kapják akiknek nincs peteérése, az Utró pedig annak van, akinek volt már vetélése progeszteronhiány miatt, vagy barnázik, vagy valami más miatt feltételezhető a progihiány.
Szia!
Úgy van,ahogy eddig írták,bár én csak az Utrogestant ismerem. Korábban volt egy vetélésem,és kétoldali petefészek gyulladásom,így a 12.hétig kellett napi négy hüvelykapszulát szednem,ami a sárgatest hormonnal segíti a beágyazódást. Legalábbis a doki ezt mondta.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!