Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesnek tippelnétek ezt...

Hány hetesnek tippelnétek ezt a pocakot?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményekre. Majd azt is elmondom miért :)

Kösziii

[link]

2012. júl. 4. 11:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ugyan már kedves utolsó, ne rémisztgesd már ezzel, ennek semmi alapja nincs, anatómiailag más és kész. A több magzatvizet az Uh-on látja az orvos, de attól nem nagyobb a hasa.
2012. júl. 4. 12:08
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszi Csajok mindenkinek a választ :) Igazából ha nagyobb is, az sem jelent semmit :) Csak a puszta kíváncsiság :)

Boldog babavárást :)

2012. júl. 4. 12:11
 23/31 kius ***** válasza:
En tapasztalatbol irtam es eszem agaban sincs remisztgetni,ha ugy tunt elnezest!Es ha hihetetlen is bizony vannak kismamak akiknek tobb a magzatviz a kelletenel es semmi baj a babaval nincs,tehat aki rossz ertelembe vette amit irtam az vessen magara:)
2012. júl. 4. 12:12
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem vettem magamra :) Lehetséges, bár még nem mondták a dokik ezt az elméletet. Minden rendben van velünk :)
2012. júl. 4. 12:16
 25/31 kius ***** válasza:
Kedves kerdezo nem rad gondoltam,sott senkire!!!de az egy nagy hulyeseg ha kicsit tobb a magzat viz akkor nem nagyobb a poci,mar honne lenne nagyobb,de az meg vegkepp nem muszaj hogy bajt,vagy valami problemet okozzon vagy legyen!Tehat megegyszer elnezest ha remisztgetesnek tunt:)
2012. júl. 4. 12:20
 26/31 anonim ***** válasza:
22%
Igen,de azért lássuk be,nem akarok szemét lenni,de látszik,hogy ez nem csak terhes has,hanem felesleg is van rajtad.
2012. júl. 4. 12:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,én semmi felesleget nem látok a kérdezőn.Nagyon szép pocid van,csinos vagy,és kívánok neked sok boldogságot,erőt és egészséget!

39 hkm

2012. júl. 4. 12:52
 28/31 A kérdező kommentje:

Igen, valóban van rajtam felesleg :)

De most a 26ik héten tartok, és még mindig kevesebb vagyok 4 kilóval mint a terhesség elött. Leadtam az elején a rosszullétek miatt, és még nem híztam semmit.

Itt egy egész alakos kép rólam. (egyhetes kb.)

[link]

Köszi :)

2012. júl. 4. 13:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Ne érts félre nem megbántani akarlak,nem is azt mondom,hogy dagadt vagy,csak hogy attól is tunhet nagyobbnak a pocakod,hogy van rajtad egy kis felesleg. én sem vagyok cérnaszál :)
2012. júl. 4. 13:46
 30/31 A kérdező kommentje:

Dehogy bántottál meg :) Azért nem vagyok egy sértödős :)

Teljesen igazad volt abban, hogy lehet attól is nagyobb a hasam, hogy bizony volt rajta háj. Sőt valószínű. De örülök hogy annyival nem tűnik nagyobbnak :)

2012. júl. 4. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!