Hanyadik hettol hanyadik hetig csinaljak a 4D?
bármikor megcsinálják,de sztem a 25.és a 32.hét között érdemes menni.mi 25 hetesen voltunk...ásított,szemét dörzsölte,grimaszolt....nagyon édes volt.
39hkm
Bármikor megcsinálják.Ha 12 hetesen mész akkor csinálják,ha 40 hetesen akkor.Szerintem 24-28.hét között érdemes menni.Ha később mész már nemsokára itt a szülés felesleges,ha előbb nem sok minden látszik.Én a 26.héten voltam,szuper volt!
40hkm
A 24-28ik hétig AJÁNLJÁK mert akkor már szép formás, nagy élmény nyújt, és talán még belefér a képbe :D
Mi pénteken megyünk, akkor leszünk 26+5 hetesek :)
Mi 2x voltunk: a 17.héten és a 28. héten.Szerintem pedig ugyan olyan "érdemes" (nem szeretem ezt a kifejezést használni) korábban menni,mivel akkor még egész alakos felvételek készíthetőek a piciről.Ugyan olyan tartalmas,érdekes és meghatározó élmény nyújt.Már ebben a korban szépen látszik az arca,a kezei,ujjai,stb.Ugyan úgy produkálja magát ásít,pörög-forog,stb). :) Később pedig egészen más.Akkor már látszanak a vonásai,kezd hasonlítani a születési külsejére.Ilyenkor már csak részben tudnak róla felvételt készíteni,mivel már nagy.
Én azt gondolom,hogy ha az embernek van rá anyagi kerete,érdemes elmenni 2x.5 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!