Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Brendonban vásárolt kókuszmatr...

Brendonban vásárolt kókuszmatracokról vélemény?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy igazából mi érdekel vele kapcsolatban? :)

Annyit el tudok mondani, hogy 6 éve vettük, most fogja a 3. gyerek használni és olyan, mint új korában, tehát nekünk bevált.

2012. júl. 3. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
semmi extra.sima matrac...
2012. júl. 3. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jók, elégedettek vagyunk velük. Ennyit tudok véleményezni. :)
2012. júl. 3. 11:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt hallottam róla, hogy egy páran befürödtek vele.Penészedésre gondolok,vásárlás után közvetlenül már büdös volt a matrac.Ma akarom megvenni ezért is kérdeztem.
2012. júl. 3. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
néha szellőztetni kell, ahogy más matracot is. mi is ilyet vettünk magunknak, mert szeretjük a kemény matracot, meg vagyunk vele elégedve, a baba is ilyet kapott :)
2012. júl. 3. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
néha ki kell szellőztetni persze!de minden másik matracot is.én pl kiteszem a napra,legalább fertőtleníti is.Persze ha a baba rápisil,és nem szellőztetik akkor bepenészedik...
2012. júl. 3. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:

penészedik??? Hát ezt el sem tudom képzelni.

Mi másfél éve használunk két matracot, de olyanok, mintha újak lennének. Mondjuk a kezdetektől gumis lepedő van a sima lepedő alatt, nem folyhat rá sem pisi, sem bukás, vagy egyéb.

2012. júl. 3. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi megvettük, majd 3 nap múlva visszavittük, mert elviselhetetlenül büdös volt. Megszagolta az eladó, szólt a fönökének, ő is megszimatolta, fújoltak egyet, és már adták is vissza a pénzt. Ez az én kérdésem volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Bontsd ott ki a neljonból, és szaglászd körbe, nem lehet eltéveszteni a szagot, a miénk a rossz tárolás miatt penészedhetett be.

Ja, Váci úti Brendon.

2012. júl. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!