Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka akinek 2...

Van itt olyan anyuka akinek 2 fiú után 3. lányka lett?

Figyelt kérdés
Volt valami más jeletek ami különbözött az első 2 terhessénél?Én speciel nem voltam ennyire rosszúl eggyik terhességemnél sem.7 hetes a pocaklakónk de egyfolytában hányingerem van.Étvágyam nem nagyon.Milyen 3 gyermekes anyukának lenni?
2012. júl. 2. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a 3 gyerkőchöz!

Nekem 3 fiam van :)

Mindhárom terhességem más volt.

Az elsőnél mind a 38 hetet végighánytam :p

A másodikat meg sem éreztem, csak a hasam nőt.

A harmadiknál meg az első 4 hónapban hánytam, majd 3 hónap nyugi és még 2 hónap hányás.

Szerintem ezekre a tünetekre nem lehet adni!

A második terhességemnél mindenki azt mondta, hogy tuti kislány lesz, mert a hasam is másmilyen volt, nem is hánytam stb...

Mégis három kisfiam van amit kicsit sem bánok! :)

2012. júl. 2. 12:56
 2/11 A kérdező kommentje:

:D

Én is nagyon örülnék még 1 fiúnak de azért érthető hogy lánykát szeretnénk.A lényeg hogy egészségesek legyenek.

Köszönöm a válaszodat,te tényleg megszenvedtél értük:D

2012. júl. 2. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Az első és második terhességem alatt piszok rosszul voltam végig.A harmadikat és a negyediket szinte meg sem éreztem.A harmadik kislány lett a negyedik pedig kisfiú.

Így három fiú egy lány.A tünetekre nem lehet adni.

Gratulálok a babához:-)

2012. júl. 2. 13:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük:D
2012. júl. 2. 13:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Írjatok nekem légyszi hogy mennyire nehezebb az élet 3 gyerekkel,nekem még viszonylag kicsik a ''nagyok,,,

2 és 4 évesek.Ilyenkor eszembe jut hogy mennyi mindent kell lassan lecserélnünk:kicsi lesz az autó,a ház,stb.Lesz dolgunk az biztos.Ja és apa marad a kicsivel itthon sajnos.

2012. júl. 2. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan még a pocakomban van-holnap kezdem a 28. hetet-de a 2 fiú után kislány érkezik.A 2 fiamnál szinte végig hánytam,émelyegtem a terhességet,most csak abból vettem észre,hogy valami van,hogy nem jött meg a mensim,és megnőtt a cicim.Nálunk nagy meglepetés a kislány,mert a férjem családjában 100 évre visszamenően nincs kislány.Szóval nagy az izgalom.A fiúk is nagyon-nagyon várják(a férjemről nem is beszélve).Már telis tele vásároltuk magunkat lányos ruhákkal,rózsaszínes,csajos,pillangós kis csörgőkkel,készség fejlesztőkkel.Igazából nálunk is mindegy volt-ráadásul a fentebb említett ok miatt nem is gondoltuk,hogy csajszi is lehet-ám már a 12. héten kiderült a neme,mivel kromoszómavizsgálatot(CVS-t)csináltattunk a korom miatt(39 vagyok).Drukkolok,hogy Nektek is összejöjjön!Ám elsősorban,hogy egészséges legyen,és minden rendben menjen!
2012. júl. 2. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok!

Nem lesz nehezebb, bár tudom ez most így nem hihető :)

Nekem sem volt az! :)

Nekem most 4 éves a legnagyobb, 3 a középső és 8 hónapos a kicsi :)

A két "nagy" eljátszik egymással, oviba sem járnak itthon vannak.

Mi autót nem cseréltünk. Az egyik nagy ül apa mellett az anyósülésen (persze gyerekülésben)

Hátul jobb oldalt a másik nagy, bal oldalt a kicsi hordozója a bekötőtalppal. Középen én ülök.

Kicsit vicces, nem kényelmes, de nem kellett kocsit cserélnünk.

Mondjuk így a súlyom maximálva van, nem hízhatok, különben nem férek be a két ülés közé :)

Ne izgulj, nem lesz nehezebb, mint kettővel :)

2012. júl. 2. 13:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Jaj de jó:DEnnek örülök.Mi is ezen gondolkoztunk hoy becsússzanok a 2 ülés kőzé egy darabig.Utolsó előtti válaszadónak sok boldogságot a kicsi lányhoz,utolsónak a lelki segélyért!Szép napot nektek!
2012. júl. 2. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:

nem a kérdésre válaszolok.

apukáméknál úgy volt, hogy született egy fiú , úgy döntöttek a mamáék, hogy majd a következő biztos lány lesz

fiú lett, na még egy próba hátha, megint fiú. pár évvel később utolsó próba, tuti lány lesz, és megszületett apu :D

2012. júl. 2. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:

ja utolsó vagyok

bátyáméknál 2 fiú, nálunk 2 fiú

2012. júl. 2. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!