Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem? Hét és nem?!

Tippelnétek nekem? Hét és nem?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. júl. 1. 22:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Első babánk :)

Nekem már 10 hetesen is látszódott hogy kismama vagyok :)

sokan mondják hogy nagy a pocakom

2012. júl. 2. 13:30
 22/25 anonim ***** válasza:

18- as vagyok

Vajon mitől lehet, hogy valakinek bazi nagy, valakinek meg alig van pocija? Mitől függ??

2012. júl. 2. 13:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Rajtam is az első pillanattól látszódott szinte a várandósság, és szintén sokan jegyezték meg, hogy nagyobb, mint ami a korának megfelelne, de normális a magzatvíz mennyisége és a baba se nagyobb a koránál. Kisfiút várunk szintén :) az én tapasztalatom az hogy,de persze ez lehet hogy nem így van, a kisfiús kismamáknak nagyobb, mivel előre fele nő a pocakjuk," csúcsosan", a velem egykorú várandósok, akinek kisebb volt a pocakja az enyémnél mind kislányt vártak... nem tudom, talán ez az oka, vagy genetika, alkati sajátosság...

28hkm

2012. júl. 2. 14:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez magyarázatot adhat az aggályomra, ugyanis mi kislányt várunk! :)
2012. júl. 2. 14:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Eltaláltam,eltaláltaaaaaam :D Hegyes pocak,az állítólag fiú és pici a pocak,tehát nem lehet az 30.héthez közeli :D
2012. júl. 3. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!