Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg konizacio utan?

Terhesseg konizacio utan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Konizaciom volt tavaly es most 11 hetes vagyok. Van valakinek tapasztalata esetleges komplikaciok miatt? (pl mehszaj konnyebben kinyilik..) Hogyan oldottatok meg?
2009. júl. 8. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Mi az a konizacio?
2009. júl. 8. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyászati kisműtét, melynek célja, hogy a méhszájból vagy tájékáról szövettani vizsgálat céljára anyagot vegyenek.
2009. júl. 8. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de ha elég idő telt el akkor az már regenerálódott és semmi baj nem lesz. A dokid mit mondott?
2009. júl. 8. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt, igaz már nagyon régen, hat éve, de akkor is azt mondták hogy nem befolyásolja a terhességet.

Most 32 hetes vagyok, igaz nyitva van a külső méhszájam már félidőtől, de nem mondta a doki hogy attól lenne, sőt még azt is mondta most a terhesség elején hogy lehet nehezebben tágulok majd a műtét miatt.

Tehát nem kell szerintem aggódni, pláne ha a doki sem mondta.

2009. júl. 9. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Kulfoldon elek es a noverek akikkel eddig talalkoztam kb ugyaigy megkerdeztek hogy "mi az a konizacio" tehat semmit nem tudtak hozzatenni a dologhoz. A rakszuresem eredmenye PAP IV volt ami miatt a kismutetet el kellett vegezni. Ez abbol allt, hogy a mehszaj tetejebol kimetszettek egy kb 1 cm-s darabot mert ott ultek az elvaltozott cellak.

Egy internetes oldalon olvastam hogy valakinek egy "gyurut" helyeztek fel amivel osszetartottak a mehszajat a terhesseg elorehaladtaval, de nem tudom hogy ezek az esetek csak ritkan fordulnak elo, vagy mindenkinel veszelyes lehet?

2009. júl. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!