18 hetes vagyok most, a pocakom 92 cm. Akinek kb. ekkora volt ennyi hetesen, mekkora lett a végére?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 12:20
1/7 anonim válasza:
Már méred?
Pont tegnap voltam 18 hetes, de nekem még szinte semmi nem látszik, csak a kezemmel érzem, hogy keményebb, mint régen.
2/7 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal méri a védőnő. Neked nem?
2012. jún. 30. 12:41
3/7 A kérdező kommentje:
Én is tegnap voltam 18 hetes. :) Hol fogsz szülni?
2012. jún. 30. 12:41
4/7 anonim válasza:
Sose mérte még, nem is tudtam, hogy ez is fontos, csak a súlyom nézi és vérnyomást, vizeletet sem.
Miskolcon szülök majd.
5/7 anonim válasza:
18 hetesen 89,5 cm volt.holnap töltöm a 38 hetet és 110,5 cm.
6/7 anonim válasza:
Én múlt hét szombat óra mérem. Akkor volt 95 cm, ma dettó ugyanennyi. :( Vagy nem nőtt 1 hét alatt, vagy nem tudom...
22 hkm
7/7 anonim válasza:
Nekem sem méri még a védőnőm, én most megnéztem és már 96 cm, mondjuk kevés úszógumival kezdtem... Jó nagy pocira számíthatok....
17+2 h kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!