21 hetes kismama vagyok, és előfordult, hogy szeretkezés után bekeményedett a hasam. De ez csak pár percig tart! Veletek előfordiult már ilyen?
Ráadásul a méhlepény oxigénellátását is fokozza az orgazmus, így ezáltal is jótékony. Csak a vége felé kell egy picit vigyázni az orgazmussal, mert beindíthatja a szülést.
Az első gyerkőc a 39. héten született, egy orgazmus indította el. Egészséges szép baba lett, úgyhogy ártani még akkor sem árt!!
Boldog babavárást!!
34 hetes
Nem válasz, inkább kérdés az enyém: 13 hetesen mellsőfali tapadással is lehet szexuális életet élni? Félünk, hogy valahogy ártunk vele, eddig nem mertük pedig szeretnénk.
Bele is élvezhet a férfi a nőbe?
Bocs a buta kérdésekért, de nem mertem kiírni a falra...
14.07-nek.
16. hét óta nem voltunk együtt párommal, mert mellső fali placentám van nekem is. Folyamatosan keményedik a hasam, MagneB6-ot szedek rá. Nekem azt mondta a doki, hogy amíg nem múlik el a keményedés, addig no szex.
21 km
Én úgy tudom, hogy a mellső fali placenta nem jelent gondot. Lehet hátsó falon, mellső falon, fundusban (tetején), egyedül csak lent nem jó (elölfekvő, ami nem ugyanaz mint a mellső fali) a méhszáj környékén, mert az okozhat vérzést.
A mellső falit én úgy tudom, teljesen rendben van, és a szex, orgazmus, ondó sem okoz problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!