Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok, erős menstruá...

32 hetes vagyok, erős menstruációs fájdalmat éreztem, ami kisugárzott a derekamba és a lábamba, ma 2x is. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

meg még egy kicsit folyamatosan fáj a hasam alja és a szeméremcsontom és alul végig. a méhszájam 3hete még zárva volt. holnap megyek a dokihoz.

ugye nem akar még kibújni a baba?

2009. júl. 8. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 32 hetesen voltak ilyen fájásaim és bekerültem a kórházba. 5 napon keresztül figyelgettek NST-n de szerencsére semmi komoly nem volt. Aztán haza engedtek. Nekem azt mondta a doki, hogy a sok idegeskedéstől és a megterheléstől elkezdett nyílni a méhszájam. Fekvés, sok pihi, magne b6, magnerot tabletta esetleg. Nekem ezeket javasolták. Aggódni semmi képen nem szabad, azzal csak ártasz. Ha befektetnek a kórházba ne bánd, ott legalább szem előtt vagy. Nyugi nem lesz semmi baj. Én is nagyon megijedtem, de látod felesleges volt aggódnom, még most is egyben vagyunk. :)

Minden jót és vigyázz magadra!

38+6 hetes kismama

2009. júl. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!