16 hetesen van ultrahangos vizsgálat?
Figyelt kérdés
Ez a 17. hetem, már voltam vérvételen és holnap megyek az orvosomhoz. Kolléganőm egy héttel jár előttem és neki a 16. héten nem volt ultrahang csak manuális vizsgálat (nem ugyanaz az orvosunk).
Benneteket megnézett az orvos ultrahanggal ennyi idős kismamaként?
2009. júl. 8. 16:46
1/7 anonim válasza:
engem nem,csak vérvétel volt.ma lett meg az eredmény,ma kaptam meg a 18 hetes uh-ra a beutalót.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a vérvétel eredménye majd a védőnőhöz megy, azt sem tudom mikor lesz meg. Annyira nem örülök, mert az eddigiekről sem tudok semmit, amit Ő kapott meg.
Magánorvosod van?
2009. júl. 8. 16:53
3/7 anonim válasza:
16 hetesen nincs uh vizsgálat. Legalábbis nekem sem volt, akkor leveszik a vért az afp-hez majd annak két hét múlva van meg az eredménye és azzal mész uh-ra. Ez a 18 hetes uh. Az én eredményeim is mindig a védőnőhöz érkeznek, ő átadja a körzeti orvosnak, akitől pedig én megkapom, a beutalókkal együtt. Nekem egyébként fogadott orvosom is van, de ez ettől független. 21 hetes km
4/7 anonim válasza:
Nekem kellett mennem ultrahangra is, BPD-t néztek, azt mondták, ez kell a laboreredmény mellé. Nálunk mindenkinek mindegyik orvos így csinálta.
5/7 anonim válasza:
18 hetes genetikai uh van, 16 hetes vervetel eredmenye kell hozza
6/7 anonim válasza:
1. vagyok.nem magándokim van,simán az sztk-ba járok.nekem oda mentek a laborleletek,kivéve a hepatitist,azt fogja majd valamikor a védőnő megkapni.nekem azt mondták,hogy 2 hét mire meglesz az eredmény.06.25én vették le a vért,és a lelet alapján ma derült ki,hogy 06.29én már elkészült a lelet.de 2 hetet szoktak mondani.legfeljebb kérdezz rá telefonon.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nekem végül volt uh, sőt még 4D-s képet is kaptam a babáról:) Két hét múlva kell újra mennem, akkor már az afp eredménnyel.
2009. júl. 9. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!