Kismamak, tapasztaltatok hasonlot? (nincs ekezetem, bocsi! )
Figyelt kérdés
Reggel tusszentettem es alul a hasamba a koldok alatt kesszeru nyilalast ereztem kb. 1percig, aztan elmult. mikor mentem wc-re pici ver volt a papiron, azota viszont nincs. mi lehetett? megpattant 1er? ugye nincs baj? menjek dokihoz? 19hkm2012. jún. 28. 07:16
1/9 anonim válasza:
Szia.Szerintem megpattant egy ér,de azért én a helyedbe ha nem is mennék orvoshoz legalább felhívnám hogy megnyugodjak!Nekem is volt ilyen,csak vér nélkül és én nem hívtam.De ha lett volna vér akkor én is felhívtam volna!25hkm
2/9 A kérdező kommentje:
Felhivnam,de delutanos es nem magan orvos, sztk-s. nem tudom a mobil szamat,csak a rendeloet. amikor ott hivtam eddig mindig csak az asszisztensnovel tudtam beszelni,nem adja at a telefont a dokinak,mindig azt mondja menjek be ha valamit akarok. ha meg bemegyek a doki megkerdezi h ne koltozzunk e ossze,mert nekem mindig van valami aggodalmam. :( hat mi tevo legyek? ha komoly baj lenne fajna es jobban verezne nem?
2012. jún. 28. 07:38
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom akkor hogy mit javasoljak!Ha jobban véreznél az nagy baj lenne..Ha véletlen megint vérzel akkor menj be!
4/9 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is, én is igy gondoltam, de azert szeretem ha megerositenek a donteseimben. :) teljesen hatarozott vagyok...vagy megsem??? :D remelem csak tulaggodom ezt is, mint mindent.
2012. jún. 28. 07:47
5/9 A kérdező kommentje:
köszömöm a segitseged!!!!
2012. jún. 28. 07:48
7/9 anonim válasza:
Várd meg a délutánt, ha van még tünet, menj be, ha nincs, felejtsd el.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül van összefüggésben a két dolog. A nyilallás valószínűleg a hirtelen izomösszehúzódás és a megterhelt méhszalagok miatt volt, a pici vérzés pedig vsz. egy gyengébb ér miatt a méhszájon. Nem hinném, hogy ez gond lenne, de én igazi szétparázós várandós voltam anno, tehát bagoly mondja verébnek. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! meg is nyugodtam kicsit. Már kezdem én is azt hinni h nincs összefüggés, mert azóta vér nincs, de a vizeletemben apró fekete "homokszemeket" látok. lehet hogy ez a vér nem is méhből jött hanem valami húgyúti dolog lesz a háttérben. Amit nem értek, mert egy hete fogyott el az antibiotikumom, mert baktérium volt a vizeletemben és arra írta a doki. Létezne h még nem múlt el ez a dolog? Menjek a körzeti orvoshoz akkor? jaaaaaajjj mennyi bajom van. :(
2012. jún. 28. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!