Lehetséges az együttlét után 3 nappal már beágyazódás?
Élettanilag ez lehetetlen, hiszen a petesejt napokig csak vándorol a méhed felé.
Lehet most van peteérésed és attól fáj a pocakod.
Nem, ennyi idő múlva biztosan nincs beágyazódás. Lehetséges, hogy sokkal előbb volt peteérésed. Olvass egy kicsit utána.
Köszi a válaszokat!
Megnyugtató, hogy nem lehet beágyazódás, mert van egy 8 hónaposom meg egy 3 évesem és még soha nem csináltunk ilyet, hogy védekezés nélkül szeretkezzünk, de még mindig szerelmesek vagyunk apával és úgy egymásnak estünk, hogy már késő volt, mire észbe kaptunk.
Egyfolytában ennek próbálok utána olvasni, de a gyerekektől képtelenség végig olvasni egy cikket.
ezt azért hihetetlen hogy annyira egymásnak estetek hogy nem védekeztetek
valld be hogy akartátok a babát és kész.. ennyi
Nem, valóban nem szeretnénk harmadikat:-)
Kedves utolsó, tudom a fogantatás körülményeit, de napra pontosan nem:-) Most, hogy a harmadik, vagy az ötödik vagy a hetedik napon kezdődik(kezdődhet) a beágyazódás valóban nem néztem korábban utána. Szombat óta olvasgatok, el is olvastam, hogy az 5-7. naptól, de azért rákérdeztem itt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!