Ti kiigazodtok ezen az UH képen?
Most voltam UH-n itt 19 hetes a drágám. De az orvos nem mondott semmit... a gerincét látom én is és hogy talán lefele fekszik..a feje van a jobb "sarokban"??
Köszönöm a válaszokat
A feje van a jobb sarokban és lefelé néz az arcocskája,legalábbis én így látom.
27 hkm
Teljesen jól látod,az arca van lefele.Jól kivehető a gerinc és a bordák,a nyaka és az arccsontja virít annyira még kicsit "L" alakban.A fején kicsit feljebb ami még nagyon világos folt az a szemgödör.Illetve látszik még az álla.
Remélem segítettem eligazodni valamennyire.
5-ös.Milyen mázlid van,hogy a Petzbe ilyen jó képet kaptál.Én nem tudtam honnan lehet csekket kérni és nem fizettem be előre,ezért kaptam egy olyan értékelhetetlen képet,amin tényleg semmi sem látszik.Ezek után nem hiszem,hogy a 34 hetesre befizetem előre... :(
4-es,29hkm
Ez az én babám amikor kb 13 hetes volt.Most már 24 hetes!Nincs 18-19 hetes képem!
Én a terhesgondozóban kérdeztem meg, ott adtak csekket. Befizettem 1000ft-ot , és ezt a 2 képet kaptam. Mondjuk a Kyncses 12 hetes képünk is ezerszer szebb a kórházi 18hetesnél, na mindegy :)
Most megyünk jövőhéten a Kyncs-be a 4D babamozira, de már most tudom, hogy a 32hetes UH-ra se a kórházba megyek.
Futószalagon ment, és bunkók voltak.
:)
25hkm
KEdves utolsó!
Igen, Én is ámultam mikor legelöször voltunk a Kyncsbe, hihetetlen a technika :) Oké, el is kérik az árát :)
Rettentően izgulok a babamozi miatt :)
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!