Miért van az hogy az állam csak akkor támogatja az inszemet, és a lombikot, ha 1 évig nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok tavaly volt két terhességem spontán, de sajnos elhalt, még nincs babám, de nagyon szeretnénk, 21 évesen is volt egy terhességem, de nem volt egészséges a baba, és ezért kellett elvetetni. Voltam a Jánosba, és a doki majdnem hülyének nézett, hogy mit akarok én ott, hiszen teljesen jók a leleteim, és még fiatal vagyok, majd decemberbe menjek vissza, ha addig nem sikerül. Tudni kell hogy az elhalások után kivizsgáltak, és azt mondták, hogy minden leletem jó, most március óta próbálkozunk újra, és nem sikerül teherbe esnem. Járt már valaki így?2009. júl. 7. 19:49
1/2 anonim válasza:
menj egy új dokihoz, mondd neki, hogy már 2 éve próbálkoztok. adjon beutalót meddőségibe.
2/2 anonim válasza:
A válasz egyszerű: a piszkos anyagiak miatt. Egy lombikbeavatkozás 350-400 ezer forintjába kerül az államnak (+ ehhez add hozzá a kb. 150-200 ezret, amit neked kell kifizetned injekciókra, meg előtte még kitudja mennyit különböző helyeken, amíg folynak a kivizsgálások). Ezért kell alapos indok a beavatkozások elvégzéséhez - és igen, minimum egy évig aktívan próbálkozni kell, mielőtt szóba állnak veled.
Az én 13 hetes pocaklakóm a Dévai Klinikán "készült" (negyedik próbálkozásra, egy babám nekem is elhalt sajnos), jó szívvel tudom őket ajánlani neked is. Még egy ilyen profi és emberséges csapat tuti nincs máshol. :)
Mielőbbi babásodást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!