Van abban igazság, h a terhesség alatt szedett vitaminoktól (elevit, v. egyéb) várhatóan nagyobb baba születik?
Szedem a Centrum Maternát kezdettől fogva, a baba minden értéke az előírt sávokon belül van (kivéve a lába, mert úgy néz ki, hogy magas lesz a fiatalember, mint az apja:). A doki egyébként azt mondta, hogy nem lesz nagy a baba, mert a természet kicsi nőbe nem rak óriási bébit. Szerinte az egész genetika kérdése, és sokkal fontosabb a helyes táplálkozás (magyarul ne egyem halálra magam), a vitamin pedig kell a picinek is és nekem is.
32 hetes kismama
Úgy láőtaoma legtöbb válasz egyértelműen azt mutatja amit én is gondolok: GENETIKA! És hajlam. Ha vki máskor szedett vitaminokat, és hízott tőle akkor most is lehetséges.
Én is szedtem az elevitet, talán a 25ik hétig, de más vitaminokat is eszem most is szóval, még mindig "pumpálom" magamba a vitaminokat. Valószínűleg nagy lesz a baba, de sztem nem híztam sokat, ill nem kórosan 12 kgnál tartok és 33 hetes vagyok.
De az hogy nagy lesz a babám az nálunk a genetika, én is 4kiloval születtem és az öcsém meg 4kilo 5 dekával, szóval, egyed a vitamint. Ha nagyon azt veszed észre, hogy rád hízlaló hatással van akkor csökkentsd, mondjuk ne szedd minden nap. Nekem azt mondták, hogy két három naponta szedjem, és úgy is volt, kivéve a vírusos időszakokat!
Sok sikert, és vitaminhiánymentes egészséges terhességet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!