Ha 21-én volt együttlét és 24 az ovum sikerülhetett a megtermékenyítés? Van akinek így is összejött és mi lesz vagy lett a bébi neme? Nagyon reménykedem benne hogy bac lesz.
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 15:22
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat baba lesz:)
2012. jún. 25. 15:23
2/7 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de elég kicsi az esély.
Nem tudtok többször együtt lenni a félidőben?
3/7 anonim válasza:
Szerintem is kicsi az esély. Meg ne legyél már ennyire ráfeszülve. Ovu elött meg ilyenek. Próbálkozzatok, és majd jön....nem kell görcsösen akarni....
25hkm
4/7 anonim válasza:
Nekünk így jött össze, ovu teszt és hő szerint ovu kedden, utolsó együttlét szombat éjjel. KIsfiam lett:)
5/7 anonim válasza:
Nekünk így sikerült! könnyen mondják már terhes nők,hogy ne görcsölj,hidd el átérzem mennyire nehéz nem erre gondolni..én is minden hónapban minden nap ezen agyaltam,harmadik próbálkozásra mégis összejött!
7/7 anonim válasza:
Én csak ciklus.hu-n láttam hogy félidőben vagyok és lehet hogy akkor lesz peteérésem, és elötte 2nappal együtt voltunk és meglett a baba:-) egyetlen egy próbálkozásból. Szóval nincs kizárva nálatok sem :-) sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!