Kecskeméten tudtok olyan valakit, aki délután vagy estefelé csinál 4D-t?
A férjem kamionozik,és csak ilyenkor tudna jönni.Nagyon szeretné látni ő is a porontyunkat!Nemeshez nem akarok menni...
20 heteske
A hozzászólónak:
Ha kecskeméti doki kellene, akkor is szólj! Tudok mondani helyben is magánrendelést, és nagyon jó dokit!
Egyébként a szülészet... 2 hét múlva szülünk elvileg. Most hétfőn voltunk a férjemmel szülőszobalátogatáson. Igaz, hogy még a szülésznő is azt mondta, hogy a zuhanyzó balkáni, de azért én rosszabbra számítottam elmondás alapján.
A műszerek pedig: amire szükség van, az megvan.
Még annyi: itt azt mondják, biztosra akarnak menni, ezért van majdnem minden esetben gátmetszés, vagy ha kell, császár. Nem kockáztatnak. Sem a baba sem az anya életét. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne baj. De igyekeznek biztosra menni.
Azt is mondják, hogy nincs túl sok csecsemős nővér a picikre. Össz. 3 van az osztályon egyszerre. Nekik kell bemennia zsülésre is, ellátni a piciket, és felmenni a császárra is, ha épp császár is van. Azt mondják, hogy pl. Kiskunfélegyházán több nővér jut a picikre.
Valamiért én mégis Kecskemétet választom. Ide várjuk a babánkat. És a dokink is nagyon rendes. Én nagyon bírom.
Majd írj 3-4 hét múlva is. Addigra remélem, itthon leszünk már a picivel. És személyes tapasztalatot is tudok majd írni! :)
Utolsó válaszoló:
OK,köszönöm,de egyelőre maradok a Csukánál,de ha mégis változna a dolog,akkor keresni foglak!Egyébként neked ki az orvosod?Húúúú,2 hét!!!!!!!!Az itt van ám!!!!!!Gondolom amár nagyon szeretnél túl lenni rajta!Ügyesek legyetek!!!;))Majd jelentkezz és mesélj!Addig is szorítok Nektek!!!!!
Már csak egy hetünk van - elvileg. :)
Szabó László az orvosom! Tényleg csak ajánlani tudom.
Húúú,1 hét.....az itt van ám!!!Ügyesek legyetek!;)))
Majd jelentkezz!!!Nagyon várom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!