Nagyon csunyan leegtem..14hetes kismama vagyok.. a picimnek lehet baja?
hát nem tudom miért egyből szoli jutott eszébe az első válaszolónak.
a leégéshez egyeseknek se szolira, se floridára nincs szüksége.itt a tavasz ( nyár? )ezek az első napocskák a leg becsapósabbak.ha nem is érezzük olyan melegnek, én már csak tudom :( tavaly nagyon megjártam, május 1. +22fok, szél.egésznapos kint lét.hát olyan lettem mint a rák.pedig soha nem égtem még le az elött ( és azóta se ).
úgy hogy majd most így 27hetes terhesen próbálok majd odafigyelni.
esetleg, nagyon lenge, vékony, de hosszú újjú ruhákat és szalma kalapot is feltehtsz.
baja, csak nem lesz a babának, a te bőrődnek nem használ.
boldog babavárást
a múltkor én is leégtem, bár én nem Floridában élek, hanem Pécsett:)
közben nem is vettem észre, hogy ennyire megfogott a nap, csak este láttam. az arcom és a dekoltázsom lett piros. a fene gondolta, hogy az áprilisi napsütéssel is vigyázni kell. ennek már kb. 10 napja.
a babára állítólag nem veszélyes, inkább az anyuka láthatja a kárát, pl. előjönnek a szeplők, májfoltok alakulhatnak ki, ilyesmi. csak napvédő krémmel szabad kimenni az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!