Vetélés után hogyan kerülhetném el a küretet?
sajnos alig 6 hetes babám nem akart tovább velünk maradni. elvetéltem, és az uh. azt mutatja, hogy szépen tisztulok, de az orvos biztonsági okokból küretre akar küldeni. mivel nagyon korai elhalásról van szó, és szépen tisztulok, hogyan kerülhetném ezt el... van erre valamilyen homeopátiás gyógyszer, vagy egyéb?
előre is nagyon kösz.
volt már részem benne, és szeretném elkerülni. mondtam is neki, azt mondta, akkor nagyon figyeljek oda magamra
és ha már egyáltalán nem vérzek, irány vissza, hogy ismét ellenőrizzen. valami teára, vagy valami hasonlóra gondoltam, ami segít.
A cickafark tea kimondottan nőgyógyászati gondokra van (felfázás, fertőzés), segíti a méhet tisztítani. Szerintem azt nyugodtan ihatod, baj nem lehet belőle. Sajnálom ami veled történt, remélem mihamarabb babás leszel. Nekem volt egy missed ab.-om, kb. 9 hetes magzatom halt el, nem indult meg a vetélés. A kórházban a poklok poklát éltem át, én sem csinálnám újra végig. :(
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!