Miért nem mozog az elmúlt pár napban? 20 hetes vagyok. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Arról van szó ,hogy múlthét csütörtököm éreztem utoljára határozottan.Azóta nem igazán.Talán a meleg miatt lassúl le ennyire?Semmit nem érzek csak már azt veszem észre hogy bal oldalról(ez a kedvenc helye:)átkerűlt jobb oldalra vagy tiszta lapos a hasam és talán középen a köldököm alatt keményebb,szóval ott lehet.Figyelem hajnalban,este de semmi.Mennyi idő után kezdjek aggódni,mert legközelebb a 30.hétem lessz uh,de talán egy 4d -t is közbeiktatok mert ez idegörlő.Komolyan van hogy semmi tünetem nincs és a hasam is lapos lessz,mint most is.A válaszokat köszönöm!2009. júl. 6. 13:03
1/2 anonim válasza:
Menj el védőnődhöz, hallgasson szívhangot, ha nem találja, akkor menj be a kórházba v a dokid magánrendelésére v bármilyen doki bármilyen magánrendelésére. Egy pár ezer forint és megnyugtat, megnézi uh-n!
20 hetes + 19 hós
2/2 anonim válasza:
Jaj nem akarlak riogatni de epp az elobb olvastam egy regi uzenetet itt amikor a kismama nem erezte a baba mozgasat 36 hetes volt igaz egy napja mire bement mar keso volt.
Tenleg nem allt szandekomban es elnezest is kerek ha megilyesztetelek,de szerintem menj be nezesd meg a babucit!
Minden jot es jo egeszseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!