Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mozog az elmúlt pár...

Miért nem mozog az elmúlt pár napban? 20 hetes vagyok. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Arról van szó ,hogy múlthét csütörtököm éreztem utoljára határozottan.Azóta nem igazán.Talán a meleg miatt lassúl le ennyire?Semmit nem érzek csak már azt veszem észre hogy bal oldalról(ez a kedvenc helye:)átkerűlt jobb oldalra vagy tiszta lapos a hasam és talán középen a köldököm alatt keményebb,szóval ott lehet.Figyelem hajnalban,este de semmi.Mennyi idő után kezdjek aggódni,mert legközelebb a 30.hétem lessz uh,de talán egy 4d -t is közbeiktatok mert ez idegörlő.Komolyan van hogy semmi tünetem nincs és a hasam is lapos lessz,mint most is.A válaszokat köszönöm!
2009. júl. 6. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el védőnődhöz, hallgasson szívhangot, ha nem találja, akkor menj be a kórházba v a dokid magánrendelésére v bármilyen doki bármilyen magánrendelésére. Egy pár ezer forint és megnyugtat, megnézi uh-n!

20 hetes + 19 hós

2009. júl. 6. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Jaj nem akarlak riogatni de epp az elobb olvastam egy regi uzenetet itt amikor a kismama nem erezte a baba mozgasat 36 hetes volt igaz egy napja mire bement mar keso volt.

Tenleg nem allt szandekomban es elnezest is kerek ha megilyesztetelek,de szerintem menj be nezesd meg a babucit!

Minden jot es jo egeszseget!

2009. júl. 6. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!