Vetélés után meddig érzed még a terhességi tüneteket?
Figyelt kérdés
egy hete bevéreztem - 1 napig igen erős, alvadt vérrel, a doki szerint vége, és pihenjek, és majd, ha hazajön a szabiról, akkor beszélünk. ma megyek egy másik dokihoz uh-ra, kicsit berágtam a másik hozzáállásán. tanácstalan vagyok, mert azóta csak enyhén vérzek, közben meg erősebbek a tüneteim, mint eddig - hányinger, émelygés. szédülés, mellfeszülés... van még remény?2009. júl. 6. 11:43
1/4 A kérdező kommentje:
ja, és a doki csak telefonos útbaigazítást adott, nem is látott.
2009. júl. 6. 11:44
2/4 anonim válasza:
Nem nagyon tudom, hogy mire lehet számítani ilyenkor. Drukkolok, hogy ne legyen gond.
Nekem ,amikor elkezdődött a vérzés már napok óta nem voltak tüneteim. Előtte hánytam, émelyegtem, feszített a mellem, aztán egy reggel arra ébredtem,hogy elmúlt minden. 3 nappal később uh-n nem volt szívhang és aznap este elkezdtem vérezni.
3/4 anonim válasza:
Na szép dokid volt inkább kerüld is el a későbbiekbe!!
Még ha rossz hírt kapsz akkor se add fel én 2 hónap után újra terhes lettem és nagyon szép babám született
Azért majd jelezz vissza
Kitartás
4/4 anonim válasza:
Nekem a műszeres befejezés után azonnal elmúlt a mellfeszülésem.
jó döntés irány másik doki!
L. 34+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!