1/10 anonim válasza:
Hú...36. hét, fiú?
(DE ha esetleg nem ilyen idős terhes vagy, kérlek ne vedd rossznak tőlem , nekem is nagy hasam volt, de a nem jelent semmit a baba szempontjából)
2/10 anonim válasza:
Én 37. hetet mondanék, kisfiút.
Boldog babavárást!
4/10 anonim válasza:
Szerintem már a vége felé jársz, esetleg nem ikrek? Ha tippelnék 38 hetet mondanék, és fiú-lány párost.
5/10 anonim válasza:
Mondjuk ha már írtok 37, 38. hetet, én is annyit akartam , csak nem mertem leírni...nagyon a végefelé vagy szerintem is.....(1. vagyok)
6/10 A kérdező kommentje:
Még várok tippeket, de nemsokára leírom a választ!
Az eddigi tippeket nagyon szépen köszönöm!
2012. jún. 19. 15:19
8/10 A kérdező kommentje:
Ők már megszülettek régen, csak megirigyeltem ezt a tippelős játékot:-)
33. héten készült kép, ikrek, fiú-lány párosítás.
Nagyon köszönöm még egyszer!
2012. jún. 19. 15:31
9/10 anonim válasza:
de ez így nem ér!:))
Még az ikres dolog is felvetődött bennem....és ha kiírod, h ikrek, akkor még jobban kellett volna kuksizni a hasadat....:) Sok boldogságot hozzájuk!:)
10/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam megírni, hogy ikrek:-)
Köszönöm!
2012. jún. 19. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!