Hogyan becéznétek a Biankát?
En vigyaztam egy kislanyra, Bianca-nak hivtak (Ausztriaban volt). Bianci-nak szoktam becezni, a szulei Biancanak hivtak.
Amugy lehet becezni Bius-nak is, de sokszor a gyerekeket a szuleik nem a keresztnevuk alapjan kezdik el becezni.
A kisfiamat hivom kincsemnek, az apukaja pedig hercegnek. Semmi koze a nevehez a beceneveknek.
Nekem is amugy a Bianka tetszik inkabb, a Blanka egyaltalan nem, a Bl egymas melletti betuk miatt. Ahogy kiejted ezt a ket betut igy egyutt Bl szerintem nem szep.
Barátnőm kislánya Bianka. Ez jobb, mint a Blanka!
Azok a becézések amiket már leírtak, de leginkább Bia, Bius.
Az 5 hós kislányomat Biankának hívják. Nekem egyértelműen a Bianka tetszik jobban. Fel sem jött nálunk érdemben a Blanka. Az olyan blabla. :/
Általában Biának hívják az ismerősök, én szoktam Bibinek, Biunak, Bibunak, Bibónak és ha nagyon elvetemült vagyok akkor Biucinak hívni. :) Egyébként lehetne még Biónak is de az nekem nem jön a számra és Biusnak is, az aranyos.
Előző vagyok.
Azt elfelejettem, hogy valamiért csak akkor hívom Biankának amikor "haragszom" rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!