Ma nem kéne megjönnie mikor tesztelhetek leghamarabb amikor már biztos eredményt mutat?
Nekem a nem várt napján még alig észrevehetően és időn túl,de ott volt a második vonal,ami napról-napra erősebb lett!
Megy a drukk neked! :)
Megpróbálom kibírni szerda reggelig
Tüneteim: sokszor megyek pisilni, mindjárt megjön érzés nekem ilyen nem szokott lenni csak megjön és kész nem is nagyon görcsölök. 2 hete egyfolytában eszek sőt zabálok mindegy miaz, hányinger jön megy folyamatosan egész nap
Na voltam a dokinál.
Ez áll a papíromon: uterus homogén szerkezetű nyálkahártya vastagság 8mm kontroll 10 nap múlva
Azt mondta szerinte túl vékony ahhoz a nyálkahártya hogy baba legyen de várjunk még ha 10 nap múlva visszamegyek akkor már látni kéne ha baba van ha nincs akkor ír gyógyszert.Szerintetek reménykedjek még?
Hátrahajló méhem van az első terhességnél még 14 hetesen is hüvelyi uh-t csinált mert hason keresztül alig látott valamit. Nyálkahártya mindenhol egyforma vastag vagy a méh tetején vastagabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!