Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Senki sem tudja?

Major Andrea kérdése:

S. O. S. Senki sem tudja?

Figyelt kérdés

Egy hete kérdeztem ezt, de csak egy válasz érkezett. Segítsetek kivagyok!!!

Mi az? A PLACENTA és a MÉHFAL között 55x8 mm-es ECHOMENTES terület?

A 12. héten hematómát állapítpttak meg. 14 hetesen mikor visszamentes, már nem volt benne biztos hematóma, ezért tovább küldött vizsgálatra a kórházba. Ott azt mondták ez nem hematóma, hanem viszér. Az nem olyan nagy baj, de a placenta és a méhfal között egy keskeny sávban echomentes terület van. Azt sem mondták hogy ebből baj lehet és azt sem hogy nem. Volt valakinek ilyesmi??? Eléggé meg vagyok ilyedve. Jah és a babával minden rendben van, megfelelően nő.

2012. jún. 18. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod fel őket és kérdezel rá még egyszer? Esetleg a háziorvosod is tudna segíteni.
2012. jún. 18. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a választ, de hogy őszinte legyek én elmennék a szülészemhez, a védőnőmhöz és háziorvosomhoz.

Elvinnék minden leletet, elmondanám a panaszomat nekik.

2012. jún. 18. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ha ennyiszer voltál azóta, miért nem kérdezted meg?

A múltkor is többen válaszolták a kérdésedre, hogy olyan rész, amiről nem verődik vissza az UH. Többet látatlanban a hozzáértők sem tudnak mondani.

2012. jún. 18. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg az orvost, aki ezt írta a papírodra?

Azért nem nagyon kapsz választ, mert valószínűleg nem nagyon tudja senki!

A saját tapasztalataink alapján válaszolunk itt, de azért nem vagyunk orvosok!!!

Vannak ilyen nőgyógyász válaszol oldalak, tedd fel ott ezt a kérdést, valószínű pontos és szakszerű választ adnak!!!

2012. jún. 18. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Azt gondoltam másnak is volt hasonló! Végülis örülök hogy nem...... Az én dokim nem mer mondani semmit, azért küldött korházi vizsgálatra, a kórházban sem tudták , ezt a véleményt a főorvos adta, de ő sem mondott ennél többet, csak azt hogy figyelni kell. A kérdésre hogy ez mi, azt mondta az a fekete sáv a képen. :( Gondolom igaz lehet hogy nem tudja mi ez....:O A védőnő azt mondta ne foglalkozzak vele...pihenjek. Tehát már mindenkit megkérdeztem...utána fordultam hozzátok, hátha a tapasztalat segít..
2012. jún. 18. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia:)

Annyit tudok, hogy az echo az a visszhangot jelenti. Na most ultrahang esetében szerintem az echomentes terület azt takarja, hogy 55X8 mm-es területen a placenta nem kapcsolódik a méhedhez, azaz elnyelődik az ultra hang.

Ugyanis az ultrahang a visszaverődött hangokból alkot képet és gondolom az echomentes területen elnyelődnek a hangok, tehát rés van ott. Nehogy idő előtt leváljon a lepényed és ezért küldözgethetnek ide-oda.

De mondom ez nem szakvélemény, hanem én gondolom így.

Remélem minden rendben lesz, majd írd meg.

2012. jún. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!