Keményedek minden nap pedig szedem a Magne B6-ot és még csak 19+4 hetes vagyok, van aki végig keményedett és mi a jelentősége ennek? Zárt a méhszájam.
Szia
Először is nyugodj meg nincsen semmi baj.
Nekem végig kemény volt a hasam az első terhességemnél agyon rémisztgettek,hogy az ilyen nagy baj,olyan nagy baj ezért nem mertem elmondani a dokinak,most a 2.terhességemnél végig kemény volt a hasam ezért muszáj volt mindig elmondanom én is szedtem a magne B6-ot és ennyi,nem írtak fel sosem semmit csak mindig meg ultrahangozót a doki amikor vizsgálaton voltam,ennyi.
Én ikerterhes vagyok, szinte a 13-14-től keményedik a hasam, szedek ugyan MagneB6-ot, de sokszor a mozgásoktól is befeszül, tehát nem feltétlenül segít minden esetben. Már a 31. hétben vagyok, a méhszájindexem szerencsére 3000, tehát teljesen megtartott és zárt. Amíg ezek a keményedések nincsenek hatással a méhszájra, addig a terhesség természetes velejárója, és ahogy Te is mondtad, biztosan hajlam (vagy alkat) kérdése, mert sok kismama nem is tudja mi ez, egészen a szülésig.
Mi viszont...
Na, de ennél nagyobb baj ne legyen!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!